Відмовлено Позовна заява №018

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артур Юрійович♡

Новий гравець
Реєстрування
28 Вер 2025
Дописи
22
Реакції
4
Бали
6
Заява №018
Я, Артур Юрійович, проживаю в місті Київта є громадянином Південної України.
Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав, яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, Я літав з другом на гвинтокрилі в другу стало погано чи що він почав засинати чи що не розумію і почав садитися на дурогу попадав на кришу поліцейськой машини після чого щось до нас почав кричати поліцейський я вийшов і він почав порушувати субординацію почав говорити як зек після чого він мене затримав не показав посвічення сказав що я ворував воду в АТБ після чого почав шукати в мене звуко та відео записуючі засоби взяв викинув мою боді камеру но не переглянув що в мене в вухі був навушник який записував голос і в гвинтокрилі був відеорегестратор на якому було видно його обличе і він мене посадив по причині правакування, прошу відсторонити даного співробітника а краще понизити видати йому догану та мені виплату 100.000 за моральну компексацію та боді камеру.

На скільки я знаю перевищення службових повноважень + порушення субординації
[Тайм код 3:21]

З повагою
Артур Юрійович

Назарій Малюк

СБУ | Західна Україна
Реєстрування
25 Сер 2024
Дописи
28
Реакції
63
Бали
63
1761231307731.png

1761231349713.png

((OOC Information))
У Role Play процесі кожна дія персонажа має бути відображена через команду:
/me — опис фізичних дій персонажа (приклад: /me дістав посвідчення та показав його працівнику СБУ);
/do — опис ситуаційних фактів або стану довкілля (приклад: /do Посвідчення у руках працівника.);
/try — спроба виконати дію з невизначеним результатом (приклад: /try Спробував зламати замок?).

Якщо дії не відіграні цими командами, вони не вважаються виконаними в рамках RP-процесу.
Відповідно, докази таких дій відсутні, оскільки відсутня ролева фіксація події.
У такому випадку інформація про подію належить до ((OOC Information)) і не має юридичної чи ролевої сили.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі