Люсьєн Грівз
sapiens dominabitur astris.
Від громадянина Східної України - Люсьєна Грівза
до інстанцій Верховного суду Східної України
13/02/2024
до інстанцій Верховного суду Східної України
13/02/2024
Позовна заява до Верховного суду
Я, Люсьєн Грівз, подаю позовну заяву до верховного суду проти громадянки Східної України - Мікель Бархатної та прошу суд взятися за діловодство за фактом порушення статті 4 ККУ, статті 7 ККУ, статті 15 ККУ, статті 31 ККУ, статті 33 ККУ.
Підстави подання позову до суду: 10 лютого о 04:30 на території військової частини ЗСУ декілька разів були виявлені ознаки присутності терористичних угрупувань, СБУ м.Київ та СБУ м.Дніпро під час патрулювання території вступали у вогневі сутички з терористами, після чого терористи покинули територію, перелізши через забор. Озброєні злочинці продовжували спроби проникнути на територію, регулярно обстрілюючи співробітників. О 04:32 мною, Генералом СБУ м.Київ була помічена особа з вогнепальною зброєю в руках, яка стояла на заборі та цілилась у співробітника МОЗ та співробітників СБУ м.Дніпро. Відчувши загрозу життю співробітників я, не вагаючись, відкрив вогонь зі снайперської гвинтівки. Громадянка зі зброєю відкрила вогонь у відповідь та нанесла мені тяжке поранення, куля пройшла через бронепластину. Співробітник МОЗ реанімував мене на місці, після чого я перебинтував поранення та покинув територію військової частини. Також, вже після допиту підозрювана Мікель Бархатная некультурно висловилась, назвавши мене "*********************ок".
Вимоглива частина: Розглянути позовну заяву та відповідно до обставин, які обтяжують покарання, а саме: вчинення злочину у зв'язку з виконанням потерпілим певного обов'язку а також вчинення злочину загальнонебезпечним способом та відповідно до ступеня тяжкості інкримінованих кримінальних правопорушень а також відповідно до того факту, що підозрювана надала допомогу слідству:
1) позбавити громадянку Мікель Бархатную волі на мінімальний термін, а саме: 17 років.
2) провести конвоювання громадянки Мікель Бархатної до окружної в'язниці у спеціальному порядку, залучивши підрозділи міністерства внутрішніх справ, з метою уникнення можливого нападу або втечі під час транспортування.
Доказова частина: Кримінальна справа №10022024
*подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.
Люсьєн Грівз
Зв'язок: telegram
Підпис
Зв'язок: telegram
Підпис