Відмовлено Позовна заява №10 | Обвинувачений: Артем Поліцейський та Матвейка Хюстон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ерік Мосісса ♡

✦ MOSISSA Легенда MD 04✦
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
186
Реакції
347
Бали
108

Від громадянина Східної України - Єрік Мосісса
до інстанцій Верховного суду Східної України
21/08/2024​

Позовна заява до Верховного суду

Я, Єрік Мосісса, подаю позовну заяву до верховного суду проти громадянина Східної України - Артема Поліццейського та Матвія Хюстона та прошу суд взятися за діловодство за фактом порушення:

Кримінальний кодекс України: Стаття 28, стаття 47, стаття 48, стаття 49, стаття 50, стаття 52, стаття 53, стаття 56. Конституція Україна: Стаття 21.​

Кодекс України про адміністративні правопорушення: стаття 15.4.

Про адвокатуру та адвокатську діяльність: стаття 12, стаття 14, стаття 16

Підстави подання позову до суду: Я подаю позовну заяву до суду тому, що працівники НПУ м. Дніпро порушували законодавство. Артем Поліцейський заарештував особу за порушення ПДР і непокору, проте на прохання надати відео докази він ніяк не відреагував. Коли ми приїхали до ІТТ, я попросив Матвейка Хюстона покинути ІТТ, поки тривають процесуальні дії. Він спочатку відмовився, але потім погодився на умовах, що моя охорона буде стояти в іншому кутку ІТТ. Проте він порушив цю згоду, і це можуть підтвердити Маркія Сологуб та Павло Скоротижук. Коли капітан Матвейка Хюстон прийшов вдруге, Артем Поліцейський заявив, що арештовує людину через її перебування в розшуку, але мені відео докази так і не надали, і пан капітан Матвейка Хюстон підтримав ці дії, що вже є перевищенням службових повноважень. Коли я зробив адвокатський запит на отримання відео доказів арешту, пан Артем Поліцейський відмовився і сказав, що не бажає зі мною спілкуватися.

Вимоглива частина: Прошу звільнити зазначених працівників та надати моєму клієнту моральну компенсацію, у розмері 350.000 грн.

Доказова частина: Перше, Друге, Трете, відеор доказ із боді камери клаєнта Ось

*подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.

Єрік Мосісса
Зв'язок [email protected]
Підпис
1724188085450.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі