Кіліан Краймз
Поважний гравець
- Реєстрування
- 26 Лип 2023
- Дописи
- 268
- Реакції
- 177
- Бали
- 63
У Дніпровський суд
Від громадянина Північної України: [Ігор Вівсянка]
Я, громадянин Північної України, користуючись своїми правами подаю позовну заяву до Дніпровського суду на ( не знайомця який не придствився), пояснюючи всю ситуацію, а також додаючи всі необхідні суду докази. Повністю, у всіх подробицях викласти ситуацію,
розкриваючи факт правопорушення та висунувши вимоги
Я прошу суд вжити наступних заходів у цій справі:
Призначити моральну компенсацію у розмірі 300 тисяч , або
Призначити міру покарання у вигляді грошового штрафу/догана/звільнення з посади
Фінансування/оплата:
Я прошу здійснити виплату компенсації з таких джерел:
Особисті кошти позивача або
За рахунок коштів організації, яка несе відповідальність за нанесення шкоди.
Пояснення написання заяви:
- Людина навела на мене зброю без причин та я також, в мене зброя була на запобіжнику так, що небезпеки працівнику не загрожував , після затримання людина відвела мене в хол не придставила, по моєму проханню назвала прчину затримання (з якою я не згодний), ((не зняв маску та сфотографував мене коли я був маску тим самим не міг знати як мене звати)), подивився, що в мене є розшук , не зачитав міранду і говорить цитую (адвокат все одно не допоможе), але після моєї довгої вимоги людина надала адвоката, під час процесуальних дії залітає працівник МОЗу і хочее надати медечну допомогу від якої я відказався, після чого людина яка мене затримала говорив нецензурні речі, після приїзду адвоката,адвокат спитав прчину затримання людинна сказала що був виявленний розшук але коли вім мене затримав в цього не міг ніяк знати, та були порушенні правила затримання якби я не знав своїх прав,що би могло бути? Адвокат сказав,що допомогти нічим не може якшо я не помиляюсь якшо були порушення правил затримання громадянина можна відпустити (могли змінити) після чого мене ((вибило)), я хочу,якшо справді є порушення від мене посадити мене по статті якій він назвав а якшо ні прошу моральну компенсацію, та звільнення працівника з посади
До позовної заяви прикладаю таку документацію:
1. Ксерокопію вашого паспорта: клікабельно
2. Докази правопорушення: клікабельно та запросити у відповідача час затримання
3. Список свідків (якщо вони є):якшо не помиляюсь підполковник НПУ м.Д, працівник СБУ, працівник МОЗу
4. Номер телефону, пошта (( discord )): hnuffik
Дата подання заяви: 11.04.2025.
Підпис позивача:
Від громадянина Північної України: [Ігор Вівсянка]
Я, громадянин Північної України, користуючись своїми правами подаю позовну заяву до Дніпровського суду на ( не знайомця який не придствився), пояснюючи всю ситуацію, а також додаючи всі необхідні суду докази. Повністю, у всіх подробицях викласти ситуацію,
розкриваючи факт правопорушення та висунувши вимоги
Я прошу суд вжити наступних заходів у цій справі:
Призначити моральну компенсацію у розмірі 300 тисяч , або
Призначити міру покарання у вигляді грошового штрафу/догана/звільнення з посади
Фінансування/оплата:
Я прошу здійснити виплату компенсації з таких джерел:
Особисті кошти позивача або
За рахунок коштів організації, яка несе відповідальність за нанесення шкоди.
Пояснення написання заяви:
- Людина навела на мене зброю без причин та я також, в мене зброя була на запобіжнику так, що небезпеки працівнику не загрожував , після затримання людина відвела мене в хол не придставила, по моєму проханню назвала прчину затримання (з якою я не згодний), ((не зняв маску та сфотографував мене коли я був маску тим самим не міг знати як мене звати)), подивився, що в мене є розшук , не зачитав міранду і говорить цитую (адвокат все одно не допоможе), але після моєї довгої вимоги людина надала адвоката, під час процесуальних дії залітає працівник МОЗу і хочее надати медечну допомогу від якої я відказався, після чого людина яка мене затримала говорив нецензурні речі, після приїзду адвоката,адвокат спитав прчину затримання людинна сказала що був виявленний розшук але коли вім мене затримав в цього не міг ніяк знати, та були порушенні правила затримання якби я не знав своїх прав,що би могло бути? Адвокат сказав,що допомогти нічим не може якшо я не помиляюсь якшо були порушення правил затримання громадянина можна відпустити (могли змінити) після чого мене ((вибило)), я хочу,якшо справді є порушення від мене посадити мене по статті якій він назвав а якшо ні прошу моральну компенсацію, та звільнення працівника з посади
До позовної заяви прикладаю таку документацію:
1. Ксерокопію вашого паспорта: клікабельно
2. Докази правопорушення: клікабельно та запросити у відповідача час затримання
3. Список свідків (якщо вони є):якшо не помиляюсь підполковник НПУ м.Д, працівник СБУ, працівник МОЗу
4. Номер телефону, пошта (( discord )): hnuffik
Дата подання заяви: 11.04.2025.
Підпис позивача: