Зачинено Позовна заява №18 | Обвинувачений: Ріхтер Дегтярьов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,546
Реакції
997
Бали
253
klipartz-com.png
Від громадянина Східної України - Андрій Берлінов
до інстанцій Верховного суду Східної України
30/06/2025

Позовна заява до Верховного суду

Я, Директор ЗМІ Андрій Берлінов, звертаюсь до Верховного Суду Східної України із позовом проти громадянина Східної України Ріхтера Дегтярьова, полковника СБУ, у зв’язку з порушенням моїх конституційних прав, гарантованих статтею 21 Конституції Східної України (право на недоторканність приватного життя, свободу вибору та безпеку), а також статтею 25 (недоторканність житла і, за аналогією, майна), та статтею 30 (право на працю і вільне пересування).

Підстави подання позову:

30.06.2025 я рухався на власному транспортному засобі по особистим справам. Під час руху, не перешкоджаючи колоні СБУ і дотримуючись Правил дорожнього руху, я був навмисно підрізаний автомобілем з колони, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження та була нанесена шкода моєму автомобілю. Також відповідно колона СБУ рухалась без світлових маячків, тобто не було абсолютно ніяких підстав перешкоджати рух іншим транспортним засобам. Як тільки я наблизився вони увімкнули сирену і світлові маячки.

При цьому водій колони СБУ та сам полковник Ріхтер Дегтярьов посилались на нібито заборону обгону колони, що, на мою думку, не відповідає Правилам дорожнього руху України, а саме пункту 25 «Рух колон спеціальних транспортних засобів»:
“Колона спеціальних транспортних засобів повинна рухатись по крайній правій смузі руху, не створюючи перешкод іншим учасникам дорожнього руху, за умови, що їх рух не заважає руху колони.”

Внаслідок цього я постраждав як фізично, так і матеріально.

Вимоглива частина:

1. Зобов’язати СБУ відшкодувати витрати на безкоштовне лікування отриманих мною тілесних ушкоджень.​
  2. Виплатити компенсацію за ремонт мого автомобіля, який був пошкоджений у результаті дій колони СБУ.​
  3. Притягнути полковника СБУ Ріхтера Дегтярьова до відповідальності за перевищення посадових повноважень, а також за порушення статей Конституції Східної України, зазначених вище.​

Доказова частина:

Відеофіксація порушення

*подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.

Андрій Берлінов
Зв'язок ((discord: chaser_02 /telegram: @chaser002))
Підпис
ChaserWR

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,546
Реакції
997
Бали
253
klipartz-com.png
Від громадянина Східної України - Андрій Берлінов
до інстанцій Верховного суду Східної України
03/07/2025

Позовна заява до Верховного суду

Прохання зачинити позовну заяву, ситуація була повністю вирішена.

Андрій Берлінов
Зв'язок ((discord: chaser_02 /telegram: @chaser002))
Підпис
ChaserWR

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі