Олександр Адамс.
Генеральний прокурор України І 04
- Реєстрування
- 31 Жов 2025
- Дописи
- 467
- Реакції
- 111
- Бали
- 48
До Окружного суду України
Статус у процесі: Позивач (слідчий)
Ваше Ім’я Прізвище: Олександр Адамс
Контакти в спец. зв'язку: Discord: oleksandrtch_12_b
Відповідач: Офіс Генерального прокурора України в особі Кирила Громова
Контакти відповідача: brobrixq
Статус у процесі: Позивач (слідчий)
Ваше Ім’я Прізвище: Олександр Адамс
Контакти в спец. зв'язку: Discord: oleksandrtch_12_b
Відповідач: Офіс Генерального прокурора України в особі Кирила Громова
Контакти відповідача: brobrixq
ПОЗОВНА ЗАЯВА
Мене Олександра Адамса було відсторонено від виконання службових обов'язків у кримінальному провадженні №30112025 постановою прокурора Кирила Громова, а також інніціював постанову про припинення діловодства у кримінальних справах №29, №30, №31, №32, №33 і тим самим правопорушники що здійснювали злочини залишаються на даний момент безкарними, також у зв'язку з великою навантаженністю на ГСУ СБУ та статусом "Зачинено" в АКС щодо даної справи прошу:Скасувати постанову прокурора про відсторонення, а також скасувати постанову припинення діловодства у кримінальних справах №29, №30, №31, №32, №33. Зобов'язати прокурора скласти постанову про закриття кримінального провадження №30112025 у зв'язку з тим що мені вже було надано дисциплінарне покарання у вигляді догани згідно до постанови прокурора за дане правопорушення, що порушує презумпцію невинуватості (п.10 ст.4), а також п.12 ст.4 КПК України "заборона двічі притягувати до кримінальної відповідальності за одне і те саме правопорушення". Стягти з відповідача компенсацію за той час коли я був відсутнім на роботі та не міг матеріально забезпечувати свою родину у розмірі 180 тисяч гривень.
До позову прикладаю наступну документацію:
1. Ксерокопія паспорта: паспорт