Відмовлено Позовна заява №187

Олександр Адамс.

Генеральний прокурор України І 04
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
467
Реакції
111
Бали
48
До Окружного суду України

Статус у процесі: Позивач (слідчий)
Ваше Ім’я Прізвище: Олександр Адамс
Контакти в спец. зв'язку: Discord: oleksandrtch_12_b
Відповідач: Офіс Генерального прокурора України в особі Кирила Громова
Контакти відповідача:
brobrixq​

ПОЗОВНА ЗАЯВА
Мене Олександра Адамса було відсторонено від виконання службових обов'язків у кримінальному провадженні №30112025 постановою прокурора Кирила Громова, а також інніціював постанову про припинення діловодства у кримінальних справах №29, №30, №31, №32, №33 і тим самим правопорушники що здійснювали злочини залишаються на даний момент безкарними, також у зв'язку з великою навантаженністю на ГСУ СБУ та статусом "Зачинено" в АКС щодо даної справи прошу:

Скасувати постанову прокурора про відсторонення, а також скасувати постанову припинення діловодства у кримінальних справах №29, №30, №31, №32, №33. Зобов'язати прокурора скласти постанову про закриття кримінального провадження №30112025 у зв'язку з тим що мені вже було надано дисциплінарне покарання у вигляді догани згідно до постанови прокурора за дане правопорушення, що порушує презумпцію невинуватості (п.10 ст.4), а також п.12 ст.4 КПК України "заборона двічі притягувати до кримінальної відповідальності за одне і те саме правопорушення". Стягти з відповідача компенсацію за той час коли я був відсутнім на роботі та не міг матеріально забезпечувати свою родину у розмірі 180 тисяч гривень.

До позову прикладаю наступну документацію:

1. Ксерокопія паспорта: паспорт

Данило Аккерман

Президент | Північна Україна
Президент
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
655
Реакції
183
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy
Повідомлення
Позивачу Олександру Адамсу

Повідомляю, що ваше клопотання взято на розгляд, та буде розглянуте протягом 48 годин

Данило Аккерман

Президент | Північна Україна
Президент
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
655
Реакції
183
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy
1765123582173.png

1765123591279.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі