Зачинено Позовна заява №5|Обвинувачений: Даніїл Духов, та Артемка Духов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Садовський

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
138
Реакції
49
Бали
33
Від громадянина Східної України - Пашутка Ткаченко
до інстанцій Верховного суду Східної України 19/12/2024

Позовна заява до Верховного суду
Я, Пашутка Ткаченко подаю позовну заяву до верховного суду проти громадянина Східної України - Даніїл Духов,Артемка Духов та прошу суд взятися за діловодство за фактом порушення:Затримали не за шо,сказали що порушив ПДР,вони сказали паспорт,я не дав,я у них спросив причина зупинки,вони не приставилися,взяли в кайданки та повели до ІТТ,вони,грубили,порушували субординацію статут.Як знаю,СБУ не має права виписувати штраф.2.4 Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів країни - покарання - попередження/догана3.7 Працівник СБУ зобов'язаний в робочому одязі спілкуватися з громадянами виключно державною мовою - покарання - попередження/догана3.15.Працівник незалежно від посади, яку він обіймає, несе відповідальність за свої дії (бездіяльність) і за накази та розпорядження, які він віддає - покарання - попередження/догана.Також вони спілкувалися російською мовою
Підстави подання позову до суду:Затримали не за шо,сказали що порушив ПДР,вони сказали паспорт,я не дав,я у них спросив причина зупинки,вони не приставилися,взяли в кайданки та повели до ІТТ,вони,грубили,порушували субординацію статут.Як знаю,СБУ не має права виписувати штраф.Вони працюють в СБУ Д.
Вимоглива частина:Прошу вас виплатити мені конпенсацію у розмірі 1 мильона,та зняти с посади: Даніїл Духов-Лейтинант,А Артемка Духова з посади Полковника СБУ Д.
Доказова частина: ДО суду на Даніїл Духов,та Артемка Духов

*подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.

Ім'я прізвище: Павло Ткаченко
Зв'язок ((discord: pashutka0648, та pasha06797))
((telegram: Pa1_6))
Підпис

Вкладення

• signature.png
    signature.png
    11.5 Кб · Перегляди: 65
Останнє редагування:

Даніїл Лаурен♡

?
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
843
Реакції
1,132
Бали
153
dlya-zsu-peredadut-700-kg-trotylu-yakyj-dbr-vyluchyla-u-pryvatnogo-pidpryyemstva-z-harkivshhyny-1-14.png

ВІДПОВІДЬ
ВІД СТОРОНИ ОБВИНУВАЧЕНОГО НА ПОЗОВНУ ЗАЯВУ

Вітаю шановний громадянин! Паспорт був запрошений у вас на підставі статті 9 пункту 1 підпункту 1 закону "Про Службу безпеки України", а саме:
Службі безпеки України, її органам і співробітникам для виконання покладених на них обов'язків надається право:

1) Вимагати від громадян та посадових осіб припинення правопорушень і дій, що перешкоджають здійсненню повноважень Служби безпеки України, перевіряти у зв'язку з цим документи, які посвідчують їх особу, а також проводити огляд осіб, їх речей і транспортних засобів, якщо є загроза втечі підозрюваного або знищення чи приховання речових доказів злочинної діяльності.
Від вас було здійсненно правопорушення, яке передбачене в статті 9.2 КУпАП, тобто "Паркування у непризначеному для цього місці". Так як ви не дали паспорт у зв'язку з цим вас було затримано за 11.9 КУпАП, тобто "Непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, військовослужбовця". В даному випадку співробітники СБУ входять до складу військовослужбовців.
Визначення терміну військовослужбовець: Військовослужбовець в Україні — це особа, яка перебуває на військовій службі в Збройних Силах України (ЗСУ) або інших військових формуваннях, створених відповідно до законодавства України (наприклад, Національна гвардія, Державна прикордонна служба, Служба безпеки України). Вони є захисниками державного суверенітету, територіальної цілісності та безпеки країни. Відповідно до статті 2-ї, пункту 1 закону "Про Службу безпеки України" СБУ захищає державний суверенітет .
Процитування статті: Стаття 2. Завдання Служби безпеки України, пункт
1. На Службу безпеки України покладається у межах визначеної законодавством компетенції захист державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності, оборонного потенціалу України, законних інтересів держави та прав громадян від розвідувально-підривної діяльності іноземних спеціальних служб, посягань з боку окремих організацій, груп та осіб, а також забезпечення охорони державної таємниці. З приводу спілкування, в
КУ, а саме стаття 37, пункт 1 прописано, що "Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань." в данному акті нічого не написано про приниження честі та гідності, та адекватності. Якщо навіть в якомусь НПА це і є прописано, то Конституція має найвищу юридичну силу відповідно до статті "13", тобто інший акт в якому це прописано не може суперечити КУ. З приводу порушення "Субординації", Субординація не прописана ні в одному НПА, та ніде не прописана, тим самим співробітники будь якого органу місцевого самоврядування може порушувати субординацію, також знову хочу наголосити на статтю 37.1 КУ . З приводу розмови на російському, відповідно до статті 20.2 КУ "В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України.", знову наголошую, що відповідно до статті 13 КУ, КУ має найвищу юридичну силу, та навіть якщо це і є порушенням статуту, то за це ніяке стягення (в тому числі і дисциплінарне) ми не зможемо отримати. З приводу виписування штрафу, так ви вірно сказали, співробітники СБУ відповідно до адміністративного регламенту не може виписувати штрафи за порушення ПДР, але при тому всьому ми і не збирались вам виписувати штраф. Очікуємо відповідь від Верховного Судді!

З повагою Заступник Директора Державного Бюро Розслідувань, Лейтенант Головного Управління Служби Безпеки України м.Дніпра
Даніїл Духов
Text-Signature-3-c.png

Останнє редагування:

Даніїл Лаурен♡

?
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
843
Реакції
1,132
Бали
153
dlya-zsu-peredadut-700-kg-trotylu-yakyj-dbr-vyluchyla-u-pryvatnogo-pidpryyemstva-z-harkivshhyny-1-14.png

ВІДПОВІДЬ
ВІД СТОРОНИ ОБВИНУВАЧЕНОГО НА ПОЗОВНУ ЗАЯВУ

На мою думку ви інстанціями помились, подайте позовну заяву, до суду 1-ї інстанції.

З повагою Заступник Директора Державного Бюро Розслідувань, Лейтенант Головного Управління Служби Безпеки України м.Дніпра
Даніїл Духов
Text-Signature-3-c.png

Даніїл Лаурен♡

?
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
843
Реакції
1,132
Бали
153

КЛОПОТАННЯ ПЕРЕД СУДОМ УКРАЇНИ

Я, громадянин України - Даніїл Духов, прошу в постанові по судовому розгляді судового позову до 2-ї інстанції №5 громадянину на ім'я "Пашутка Ткаченко" видати премію "Стелли".

З повагою Заступник Директора Державного Бюро Розслідувань, Підполковник Головного Управління Служби Безпеки України м.Дніпра
Даніїл Духов
Text-Signature-3-c.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі