Відмовлено Позовна заява №7 | Обвинувачений: Андрій Кудлаєнко, Руслан Лизенко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Харукі Духов

ᖴᗰᑫᗪᑌᕼOᐯ
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
289
Реакції
348
Бали
123
klipartz-com.png

Від громадянина Східної України - Бодя Духов
до інстанцій Верховного суду Східної України
11/07/2024

Позовна заява до Верховного суду

Я, Бодя Духов, подаю позовну заяву до верховного суду проти громадянина Східної України - Андрій Кудлаєнко та Руслан Лизенко та прошу суд взятися за діловодство за фактом порушення Кримінального Кодексу України а саме статей: 34, 47, 48, 49 .

Підстави подання позову до суду: Я з минулим Мером міста Дніпра прибув до Військової Частини для передачі автомобілей для потреб Збройних Сил України. Після чого ми покинули Військову Частину та перебували біля АКПП на паркінгу в автомобілі марки BMW та моделі x6m f96, після чого до мене під'їхала мерія, а саме прокурор Андрій Кудлаєнко та перекрив мені виїзд ти самим задів мій автомобіль. Потім прокурор вийшов з автомобіля та почав стукати в моє вікно, але я не мав змоги відкрити так як поспішав до Національної Поліції України по місту Дніпро, щоб проводовжити процесуальні дії так, як підполковник ЗСУ намагався вкрасти мій автомобіль. Після чого прокурор Андрій Кудлаєнко відкрив вогонь в мою сторону і я принявши міри прибрав небезпечну особу так як вогонь вівся як в мою сторону так і в сторону мера Дніпра. Також після робочої зміни я сидів в автомобілі марки BMW та моделі x6m f96, після чого до мене підійшов окружний судя Руслан Лизенко та відкрив в мою сторону вогонь з ним в автомобілі знаходились Андрій Кудлаєнко та Данік Ткач.

Вимоглива частина: Прошу зняти з посад Андрія Кудлаєнко тьа Руслана Лизенко, так як з їхньої сторони багато разові порушення законодавства. Також прошу матеріальну компенсацію в розмирі: 1.500.000 гривень та моральну компенсацію в розмирі: 500.000 гривень

Доказова частина: Доказ 001, Доказ 002

*подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.

Бодя Духов
Зв'язок ((.quardir/@quardirv20))

DUHOV

Данило Грицьков

Поважний гравець
Реєстрування
27 Лют 2023
Дописи
325
Реакції
146
Бали
48
1723298362395.png

P.S зверніться до СБУ або НПУ, прокуратури задля відкриття кримінального провадження, після чого подайте нову позовну заяву!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі