Схвалено Позов до Київського обласного суду №144

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
51
Реакції
28
Бали
23
1) Нікнейм гравця (правопорушника) та його ID: кирило ковивчак 228278 2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав,2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу.

сайрен попович 239333 2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав,2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу.,2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини.,2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл
2) Discord правопорушника (за можливості):немає
3) Нікнемй гравця (правоохоронця) та його ID: ілля босенко 214596
4) Статті КУпАП для притягнення:2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав,2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу.,2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини.,2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл
5) Короткий опис ситуації:

Під час затримання працівники СБУ та НПУ без законних підстав відкрили по мені вогонь, хоча я не становив загрози для їхнього життя чи життя інших осіб. Після цього один із працівників НПУ одягнув на мене кайданки та примусово посадив до службового автомобіля. Мене доставили до відділку, де зі мною поводилися грубо та непрофесійно. Мені не надали можливості здійснити телефонний дзвінок, без пояснення причин вилучили водійське посвідчення та застосували кляп. Також, за моїми спостереженнями, без належних підстав було використано тайзер. Вважаю, що діями працівників були порушені такі пункти Правил державних структур:

• п. 2.15 — заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян без законних підстав;
  • п. 2.38 — заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози життю працівника або інших осіб;
  • п. 2.42 — заборонено використовувати тайзер без причини;
  • п. 2.4 — працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст і сіл.

6) Докази по справі про адм. правопорушення (фото, відео):
початок ситуації тайм код 1:45,продовженя ситуації
тайм код 0:25 потрібно дивитися повний фрапс

підпис

Підпис.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі