𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 29 Бер 2025
- Дописи
- 123
- Реакції
- 322
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора: Віктор Архангел
- Особистий нікнейм: 38245
- Суть скарги: отримала покарання по цій скарзі. Адміністратор взяв на розгляд скаргу, в якій звук гравця виключений. Ситуація була наступна, з кланом війна, даний гравець 3 рази повертався з метою помсти, перший відкривав вогонь, провокував та ображав. Він сам зізнається, що ми його вбили 3 раза, а він чинив РК (по логам можна перевірити). На відео чітко видно, що я обстріляла машину, щоб він просто ще раз не повернувся, за це порушення я згодна, та визнаю. Втім гравець неповажливо ставився та образив мене, через це звук він прибрав від себе. Видно, що я по ньому перша жодного урону не нанесла. Він перший почав стріляти. Але чомусь FD GZ не отримав. Далі, нас було троє, третя людина стріляла з даху по ньому, після того як він відкрив вогонь, але гравець в скарзі не показав, хто його вбив. Думаю, що я просто йому нанесла урон і не вбила. У будь-якому випадку, гравець виклав не всю ситуацію, і через свої дії покарання не поніс. Взагалі схоже на спробу обману адміністрації. Прошу перерозгляд скарги та, за можливості, якщо я його не вбивала, прибрати DM GZ з історії покарання.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): вище є.
- Дата походження:23.07.25