Відмовлено Покарання помилково

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Кві 2024
Дописи
83
Реакції
8
Бали
11
Нікнейм адміністратора:Аня Чортенко
Особистий нікнейм:Артем Кокакола
Суть скарги:До адміністратора навіть не звертався розмовляв з людиною і тут покарання не за що.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик
Дата походження:10.05.2025

Аня Чортенко

Адміністратор | Північна Україна
Реєстрування
3 Вер 2024
Дописи
74
Реакції
91
Бали
78
Вік
20
Вітаю,
Ви цілеспрямовано підійшли до мене, коли я спостерігала за заходом та написали "обіженка" знаходячись біля мене, тобто у 17:57:48. На Вашому скріншоті час - 17:59:11, тобто Ви вже встигли відійти від мене, щоб зробити вигляд, ніби Ваші слова не були адресовані мені, і подати скаргу. Я чітко розумію, що слова «обіженка» були адресовані саме мені, і тому покарання було видано правильно
Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА

Реєстрування
25 Кві 2024
Дописи
83
Реакції
8
Бали
11
Вітаю,
Ви цілеспрямовано підійшли до мене, коли я спостерігала за заходом та написали "обіженка" знаходячись біля мене, тобто у 17:57:48. На Вашому скріншоті час - 17:59:11, тобто Ви вже встигли відійти від мене, щоб зробити вигляд, ніби Ваші слова не були адресовані мені, і подати скаргу. Я чітко розумію, що слова «обіженка» були адресовані саме мені, і тому покарання було видано правильно
Це було сказано не вам шановна

Реєстрування
25 Кві 2024
Дописи
83
Реакції
8
Бали
11
Вітаю,
Немає ніяких доказів що це було сказано саме вам!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Покарання видано вірно, якщо ви продовжите переслідувати та ображати адміністратора вас буде покарано на великий термін згідно нормативів, також якщо ви будете зливати особисті дані адміністратора я вас занесу до чорного списку проекту ,дякую за увагу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі