В очікуванні Покращення Авто ЗСУ

Володя Мовальчук

Заст. головного лікаря МОЗ | Західна Україна
Реєстрування
5 Лип 2025
Дописи
85
Реакції
44
Бали
23
Вітаю, шановні розробники проєкту. Я хочу покращити техніку ЗСУ, я знаю що вона набере менше через неоф.орг, але ця ідея доволі хороша. А, саме я хочу покращити авто, вони дуже повільні, наприклад візьмемо таку дату: 23.01.2026, був напад на ПП Харків-Бориспіль, ми туди дібралися за 5 хв, ми довше туди прибуваємо ніж відбиваємо

Тому:

- З звання Капітан, є нова швидка машина в загальному 8 штук

- Машина в військовій покрасці, яка швидко їде та розганяється

- Пропоную взяти авто СБУ, розганяється швидко, їде швидко, просто перефарбувати її, і якщо є змога додати пару мість, і є нам авто.

- Швидше будемо їхати на завдання, на кордон, на відбиття, на Блокпост, Патрульний пост стаціонарної поліції і т.д

Юля Бандера ★

Шановний гравець
Реєстрування
18 Жов 2025
Дописи
10
Реакції
38
Бали
18
Вітаю, шановні розробники проєкту. Я хочу покращити техніку ЗСУ, я знаю що вона набере менше через неоф.орг, але ця ідея доволі хороша. А, саме я хочу покращити авто, вони дуже повільні, наприклад візьмемо таку дату: 23.01.2026, був напад на ПП Харків-Бориспіль, ми туди дібралися за 5 хв, ми довше туди прибуваємо ніж відбиваємо

Тому:

- З звання Капітан, є нова швидка машина в загальному 8 штук

- Машина в військовій покрасці, яка швидко їде та розганяється

- Пропоную взяти авто СБУ, розганяється швидко, їде швидко, просто перефарбувати її, і якщо є змога додати пару мість, і є нам авто.

- Швидше будемо їхати на завдання, на кордон, на відбиття, на Блокпост, Патрульний пост стаціонарної поліції і т.д
За, багато машин в ЗСУ повільні, і це мішає бистро пересуватися

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі