Джордж Богданов
Поважний гравець
- Реєстрування
- 16 Жов 2023
- Дописи
- 178
- Реакції
- 155
- Бали
- 88
Вітаю шановні розробники !
Хочу висловити вдячність за ваш продукт та особливо за покращення "Потенціал", який додає можливість управління додатковим бізнесом. Це дуже важлива функція, яка дозволяє гравцям розширювати свої можливості у грі. Проте, на мою думку, поточна ціна у 9500 карбованців є завищеною. Я пропоную зменшити її до 5000 карбованців, і ось чому це варто розглянути:
Хочу висловити вдячність за ваш продукт та особливо за покращення "Потенціал", який додає можливість управління додатковим бізнесом. Це дуже важлива функція, яка дозволяє гравцям розширювати свої можливості у грі. Проте, на мою думку, поточна ціна у 9500 карбованців є завищеною. Я пропоную зменшити її до 5000 карбованців, і ось чому це варто розглянути:
Чому це важливо:
- Підвищення залученості гравця:
Додавання двох бізнесів змушує гравця приділяти більше уваги розвитку своєї стратегії, ретельніше слідкувати за кожним бізнесом та вивчати його ефективність. Це підвищує інтерес до гри, оскільки з’являється більше можливостей для вдосконалення.
- Мотивація до глибшого занурення у гру:
При наявності додаткового бізнесу гравець починає більше часу приділяти аналізу, управлінню ресурсами та створенню нових підходів до розвитку. Це стимулює гравця залишатися у грі довше та активно взаємодіяти з її механіками.
- Доступність як спосіб розширення функціоналу:
Зниження ціни пакету зробить його доступним для більшої кількості гравців. Як результат, більше користувачів зможуть насолоджуватися перевагами додаткових бізнесів і відчути всі аспекти гри, що раніше могли залишатися недосяжними через високу вартість.
- Посилення інтересу до управління бізнесами:
Замість того, щоб зосереджуватися лише на одному бізнесі, гравець зможе розділити увагу на кілька напрямів, знаходячи нові шляхи досягнення успіху. Це збільшує емоційну залученість, адже більше бізнесів означає більше викликів і більше задоволення від успішного управління.
- Стимул до вдосконалення ігрових навичок:
Наявність додаткового бізнесу мотивує гравця розвивати свої навички стратегічного планування, управління та прийняття рішень. Це створює більш захопливий і цікавий ігровий процес.
Пропоную знизити вартість покращення"Потенціал" до 5000 карбованців. Така ціна буде більш справедливою з огляду на його функціональність і дозволить більшій кількості гравців отримати переваги від розширення можливостей гри.
Дякую за розуміння та вашу роботу! Сподіваюся, що ця пропозиція буде корисною для вас та знайде позитивний відгук.
Дякую за увагу!
Слава Україні!!!
Дякую за розуміння та вашу роботу! Сподіваюся, що ця пропозиція буде корисною для вас та знайде позитивний відгук.
Дякую за увагу!
Слава Україні!!!