Едуард Фенікс
SAC with the FBI
- Реєстрування
- 25 Сер 2022
- Дописи
- 230
- Реакції
- 437
- Бали
- 108
Шановні розробники UKRAINE GTA!
1. Робота водія автобуса:
Граючі після обнови 2.0 коли з'явився Київ якось негарно бачити старі автобуси в Києві. Зараз в столиці немає таких автобусів, тому я пропоную замінити їх на:
МАЗ 203:
МАЗ 215:
Маршрути:
91 - Аеропорт Бориспіль - ТРЦ "Respublika"(Автобус МАЗ 215)
91К - Епіцентр(Лівий берег Києва) - ТРЦ "Respublika" (Автобус: МАЗ 215)
38К - Центральний ринок - Автовокзал (Автобус: МАЗ 203)
38 - Автодром Чайка - Автовокзал(Автобус: МАЗ 215)
101 Автовокзал - СБУ Київ(Автобус: МАЗ 203)
108 - Центральний залізничний вокзал - Аеропорт Бориспіль(Автобус: МАЗ 215)
108К - Центральний залізничний вокзал - Епіцентр(лівий берег Києва) (Автобус: МАЗ 215)
Коли ти сідаєш в автобус тобі на екрані висвітлюється список доступних маршрутів в залежності від моделі автобуса. Якщо на маршруті вже всі місця зайняті то ти не можеш влаштуватися на нього.
Робота трамвая:
Як на мене то робота трамва зараз недопрацьована.
По-перше: Коли ти на міліметр переїзджаєш мітку зупинки то все тобі погрожують звільненням, але це не справедливо тому що трамвай їде по енерції.
Що я пропоную: Зробити мітку на всю зупинку і з запасом а не лише на початок. Як на фото.
Далі пропоную зробити трамвайне депо як зараз на роботі автобусника. Ти підходиш і береш трамвай.
Пропоную збільшити к-ть трамваїв на спавні.
Щодо транспорту:
Додати такі трамваї:
Татра-Юг К1Т:
Pesa Foxtrot:
Якщо сподобалась ідея пишіть в коментарях "За!" та ставте стрілочку вгору!
1. Робота водія автобуса:
Граючі після обнови 2.0 коли з'явився Київ якось негарно бачити старі автобуси в Києві. Зараз в столиці немає таких автобусів, тому я пропоную замінити їх на:
МАЗ 203:
МАЗ 215:
Маршрути:
91 - Аеропорт Бориспіль - ТРЦ "Respublika"(Автобус МАЗ 215)
91К - Епіцентр(Лівий берег Києва) - ТРЦ "Respublika" (Автобус: МАЗ 215)
38К - Центральний ринок - Автовокзал (Автобус: МАЗ 203)
38 - Автодром Чайка - Автовокзал(Автобус: МАЗ 215)
101 Автовокзал - СБУ Київ(Автобус: МАЗ 203)
108 - Центральний залізничний вокзал - Аеропорт Бориспіль(Автобус: МАЗ 215)
108К - Центральний залізничний вокзал - Епіцентр(лівий берег Києва) (Автобус: МАЗ 215)
Коли ти сідаєш в автобус тобі на екрані висвітлюється список доступних маршрутів в залежності від моделі автобуса. Якщо на маршруті вже всі місця зайняті то ти не можеш влаштуватися на нього.
Робота трамвая:
Як на мене то робота трамва зараз недопрацьована.
По-перше: Коли ти на міліметр переїзджаєш мітку зупинки то все тобі погрожують звільненням, але це не справедливо тому що трамвай їде по енерції.
Що я пропоную: Зробити мітку на всю зупинку і з запасом а не лише на початок. Як на фото.
Далі пропоную зробити трамвайне депо як зараз на роботі автобусника. Ти підходиш і береш трамвай.
Пропоную збільшити к-ть трамваїв на спавні.
Щодо транспорту:
Додати такі трамваї:
Татра-Юг К1Т:
Pesa Foxtrot:
Якщо сподобалась ідея пишіть в коментарях "За!" та ставте стрілочку вгору!
Останнє редагування: