В очікуванні Покращення візуалу Mercedes CLS 2011: Зміна режиму роботи ліхтарів що покращить реалізм

CWORNISKA

𝑳.𝑫𝒆𝒂𝒅𝒍𝒚-𝑺𝒒𝒖𝒂𝒅
Реєстрування
1 Жов 2023
Дописи
49
Реакції
18
Бали
11

Тема: Корекція роботи задньої оптики Mercedes-Benz CLS (2011)

Вітаю, шановні гравці та адміністрація!

Звертаюся з пропозицією щодо візуального покращення моделі Mercedes-Benz CLS 2011. Наразі алгоритм роботи задніх ліхтарів не зовсім відповідає реалістичності цієї моделі, тому пропоную внести невелику, але важливу правку в налаштування задніх фонарів.

Як працює зараз:

• При ввімкненні фар загоряється вся зовнішня секція ліхтаря (що виглядає не реалістично).
  • При гальмуванні загоряються тонкі світлодіодні лінії (дуги).
Моя пропозиція (зробити навпаки):

1. Габаритні вогні: Зробити так, щоб при ввімкненні фар світилися лише тонкі світлодіодні дуги (як показано на фото номер 1 (яке я прикріпив нижче). Це додасть автомобілю агресивного та сучасного вигляду в нічний час.
  2. Стоп-сигнали: Зробити так, щоб при натисканні на гальма спалахувала зовнішня широка частина ліхтаря як на фото номер 2 (яке я теж прикріпив нижче) .
Чому це важливо?

• Реалізм: Такий режим роботи більше відповідає стилю лінійки Mercedes-Benz тих років.
  • Візуал: Автомобіль виглядатиме набагато ефектніше в потоці, що підвищить його цінність серед гравців.
Буду вдячний за підтримку гравців та розгляд пропозиції адміністрацією. Це дрібниця, яка значно покращить задоволення від володіння цим легендарним авто!

Вкладення

• ScreenShot_20260130005015.jpeg
    ScreenShot_20260130005015.jpeg
    193.8 Кб · Перегляди: 19
  • ScreenShot_20260130005047.jpeg
    ScreenShot_20260130005047.jpeg
    270.8 Кб · Перегляди: 21

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі