В очікуванні Покращення для ДКВС

Кирил Фенікс

SAC with the FBI New-York Field Office
Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
242
Реакції
394
Бали
108
Вітаю шановні розробники UKRAINE GTA!

Я Генерал ДКВС 03, Кирил Дзядевич хочу вам запропонувати такі зміни в ДКВС

І так, почнемо:
1) Створити пункти нагляду (Вишки) по всьому периметру ДКВС. Це дасть можливість працівникам стежити за в'язнями краще.

1707572944572.png

2) Покращення КПП. . Наразі на КПП коли виїзжаєш дуже легко ламається автомобіль із-за того що ворота відкриваються в боки, а кнопка "ALT" з'являється лише під стовпом. Моя ідея полягає в тому щоб ворота відкривались, або ж під землю (як було раніше), або ж просто відсувались в бік (як такі, фото нижче)

1707574040458.png

3) Додати димову шашку на склад зброї ДКВС. Це сприятиме кращому захисту території, складу боєприпасів на ВЧ, можливість скритися від нападників
1707574586772.png

4) Додати проблискові маячки, гучномовець та сирену на службові автомобілі. Бо наразі даних критерій нема і часто наші авто плутають з цивільними, неможливо проїхати в багатолюдних місцях і т.д

1707575192949.png

5) Додати інтер'єр їдальні, мед.пункту.

1707575222024.png

І саме головне....

6) Змінити інтер'єр адмін.будівлі та карцерів. Зробити двері в кабінетах. Інтер'єр зробити схожий на НПУ/СБУ (*тик*)

З повагою,
Генерал ДКВС 03
Кирил Дзядевич
Підпис.png
Кому сподобалась ідея, пишіть "За" та ставте стрілочку вгору

1707575019293.png

Андрей Катаро

Кошовий отаман
Реєстрування
6 Гру 2023
Дописи
170
Реакції
93
Бали
46
Вітаю шановні розробники UKRAINE GTA!

Я Генерал ДКВС 03, Кирил Дзядевич хочу вам запропонувати такі зміни в ДКВС

І так, почнемо:
1) Створити пункти нагляду (Вишки) по всьому периметру ДКВС. Це дасть можливість працівникам стежити за в'язнями краще.

Переглянути вкладення 182131
2) Покращення КПП. . Наразі на КПП коли виїзжаєш дуже легко ламається автомобіль із-за того що ворота відкриваються в боки, а кнопка "ALT" з'являється лише під стовпом. Моя ідея полягає в тому щоб ворота відкривались, або ж під землю (як було раніше), або ж просто відсувались в бік (як такі, фото нижче)

Переглянути вкладення 182149
3) Додати димову шашку на склад зброї ДКВС. Це сприятиме кращому захисту території, складу боєприпасів на ВЧ, можливість скритися від нападниківПереглянути вкладення 182155

4) Додати проблискові маячки, гучномовець та сирену на службові автомобілі. Бо наразі даних критерій нема і часто наші авто плутають з цивільними, неможливо проїхати в багатолюдних місцях і т.д

Переглянути вкладення 182159
5) Додати інтер'єр їдальні, мед.пункту.

Переглянути вкладення 182160

І саме головне....

6) Змінити інтер'єр адмін.будівлі та карцерів. Зробити двері в кабінетах. Інтер'єр зробити схожий на НПУ/СБУ (*тик*)

З повагою,
Генерал ДКВС 03
Кирил Дзядевич
Переглянути вкладення 182156
Кому сподобалась ідея, пишіть "За" та ставте стрілочку вгору

Переглянути вкладення 182157
Против

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі