Макс Оникен
Центральна Україна 01 | Начальник ДСР
- Реєстрування
- 15 Жов 2023
- Дописи
- 148
- Реакції
- 429
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора: - Звернення до керівництва
- Особистий нікнейм: Макс Оникен
- Суть скарги:
Шановне Керівництво UKRAINE GTA сьогодні вийшло оновлення а саме Тик я про 3 пункт, цей пункт дуже не сподобався мені а скоріш за все навіть і іншим працівникам силових структур , поясню чому, я є працівником ЗСУ та майже кожен день відбиваю ВЧ від ОПГ, і сам на собі відчуваю усі + з нашої сторони та + які у ОПГ, по перше, згідно правилам Держ.структур ми не можемо використовувати наркотики/алкогольні напої, я багато раз пропонував старшій адміністрації щоб я або компетентий працівник ВРУ написав документ про використання алкоголю/наркотиків у медичних цілях, щоб хочаб в нас було по 130/150 хп, нам зі 100 хп + броня дуже важко навіть не можливо відбити ВЧ проти людей у яких по 200 хп а навіть і більше + броня, це не можливо проти них вести бій, далі в бункері є багато місць там де люді використовують якогось роду багоюз а саме стріляють із-за стінки, їх навіть і не видно і не можливо по ним попасти, багато разів я та інші звертались до адміністрації в цілях того щоб людей які багоюзять відкидували але я чув одне, це не є багоюзом, в ОПГ багато переваг над ЗСУ, ми возимо БК дуже багато разів, для чого? щоб ОПГ у яких переваг більше чим в нас приїхали та викрадали їх? та ми з маленькими можливостями відбивали ВЧ так щей зараз прибрали таку функцію що при вбиванні людини у якої є розшук вона попадає до ІТТ, тут тільки більше і більше переваг ОПГ над ЗСУ, повірьте нам дуже важко поставьте себе на наше місце, попрошу вас щоб ви гарно подумали про якісь покращення або якісь правила які хочаб дають маленьку перевагу над ОПГ а саме: використання/наркотиків та алкоголю, і далі якісь покращення на вашу думку які можна застосувати для ЗСУ.
Подаю звернення саме в цей розділ тому що там де розділ про покращення там дуже рідко розглядають петиції а тут розглядають швидше, + було дуже багато звернень в цьому розділі для ОПГ які розглядались - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 23.01.2025
Останнє редагування: