В очікуванні Покращення для ЗСУ

Владислав Форс😈

QuadForce👻 | 04
Активний гравець
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
1,350
Реакції
676
Бали
213
Вітаю шановні Розробники!

Я Генерал ЗСУ на о4 сервері. У мене є декілька пропозицій щодо покращення фракція:
1. Розробити сестему по передачі керма у фракційній техніці для проведення більш цікавих тренувань, щоб офіцер у якого є доступ до наприклад Танка міг передати кермо бійцю з меньшим званням.
2. Так як наразі при нападі нападники все частіше перелазять паркани на ВЧ, можна зробити вхід у бункер Закритим щоб його міг відкрити Генерал та Полковники, а при нападі Неоф повинен буде зломати замок щоб проникнути на склад та якщо він успішно зломає замок вмикається сирена.
3. Додати сирену та можливо спеціальне проблискові маячки у приміщеннях щоб бійці які у приміщенні знали про напад
4. Додати у медичній частині платного мед. лікаря для лікування хвороби так напади все частіше і усі бійці постіно хворіють зменьшуючи свої шанси у перемозі у бою
5. Додати зброю першому порядковому званю для захисту ВЧ (Desert Eagle)
6. Додати поряд з ВЧ локацію парковки, заправки та СТО.
7. Змінити деякі форми ЗСУ так як більшість бійців незадоволенні тим що є, або додати більше різноманітних та деталізованих форм ЗСУ.
8. Додати на паркан колючий дріт щоб коли нападники будуть перелазити його їм наносився урон
Також є ідеї щодо покращення самого проекту:
1. Для початку це збільшення покарань за порушення так як більшість гравців нехтують правилами не боючись покарання.
2. Створити локацію подібну страйкболу тільки гонки де гравці зможуть позмагатися між собою на своїй автівці на просторах карти без шкоди для інших гравців

Дякую за увагу буду радий отримати будь яку відповідь!

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі