Ден Хандерсон
Поважний гравець
- Реєстрування
- 20 Тра 2024
- Дописи
- 73
- Реакції
- 170
- Бали
- 38
Шановні розробники / ГА / ЗГА, хочу звернути увагу на проблему з новими правилами щодо перевороту транспорту, особливо фур, ТК транспорту та кланового транспорту.
На даний момент правило існує, але нормальної системи для його реалізації — немає. Коли фура або великий транспорт перевертається, гравець фактично залишається без виходу. Самостійно перевернути транспорт не можна, бо це можуть вважати NonRP, а RP-механік для цього на сервері також немає.
У мене вже була ситуація, коли я викликав адміністратора для допомоги, але проблема нормально так і не вирішилась. У результаті фура перевернулась, і далі залишилось тільки чекати величезний час або втрачати транспорт. Через це пропадає сенс їздити на ТК транспорті, бо замість гри ти просто стоїш і чекаєш по 20–25 хвилин.
Особливо дивно це виглядає з ТК або клановим транспортом. Такі великі машини фізично неможливо “RP-шно” перевернути руками чи маленькою машиною. Але при цьому окремих правил або систем для такого транспорту немає.
Тому пропоную декілька покращень
На даний момент правило існує, але нормальної системи для його реалізації — немає. Коли фура або великий транспорт перевертається, гравець фактично залишається без виходу. Самостійно перевернути транспорт не можна, бо це можуть вважати NonRP, а RP-механік для цього на сервері також немає.
У мене вже була ситуація, коли я викликав адміністратора для допомоги, але проблема нормально так і не вирішилась. У результаті фура перевернулась, і далі залишилось тільки чекати величезний час або втрачати транспорт. Через це пропадає сенс їздити на ТК транспорті, бо замість гри ти просто стоїш і чекаєш по 20–25 хвилин.
Особливо дивно це виглядає з ТК або клановим транспортом. Такі великі машини фізично неможливо “RP-шно” перевернути руками чи маленькою машиною. Але при цьому окремих правил або систем для такого транспорту немає.
Тому пропоную декілька покращень
- Створити окреме правило для ТК, фракційного та кланового транспорту.
Бо великі фури, американки та важкий транспорт неможливо власноруч перевернути RP-шляхом. Для такого транспорту повинні бути окремі умови або дозволені способи допомоги. - Додати систему виклику евакуатора або спецтехніки.
Наприклад, після перевороту гравець викликає службу допомоги, і через певний час транспорт RP-шляхом ставиться на колеса. Це буде і логічно, і RP. - Зробити систему “допомоги гравців”.
Наприклад, якщо біля транспорту є 3–4 гравці або інший великий транспорт, тоді можна активувати спеціальну анімацію/команду перевороту без порушення правил. - Скоротити час очікування для ТК транспорту.
Бо чекати по 25 хвилин через один переворот — це занадто довго. Через це люди просто перестають брати ТК транспорт або бояться нормально їздити. - Додати систему страховки або аварійної допомоги.
Наприклад, один раз за певний час гравець може викликати “аварійну службу”, яка допоможе повернути транспорт у нормальний стан без довгого очікування. - Зробити винятки для ДТП або багів.
Бо часто транспорт перевертається не через навмисне порушення, а через розсинхрон, баги, текстури або інших гравців. У таких ситуаціях гравець не повинен просто стояти та чекати десятки хвилин.