Розглянуто Покращення неофіційних організацій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Лип 2023
Дописи
42
Реакції
71
Бали
21
1. "Зона Гетто"
Я пропоную додати "зону гетто"
"зона гетто" : це зона у якій гравці неофіційних організацій можуть перестрілюватись між собою
Я рахую що це підвищить активність гравців , оскільки із-за того що мапа дуже велика клани не можуть знайти своїх ворогів , а завдяки цій зоні буде зручно вести боротьбу

2.Покращення битв за бізнес
Я рахую що буде набагато цікавіше вести битву не тільки за кришу , ай ще за якусь винагороду
Наприклад: кожен із учасників клану який виграв битву отримує кейс , а ключ отрумує гравець (з клану який переміг) який зробив найбільше вбивств

3.Покращення скупика продукції
Хотілось щоб у скупника були ціни весь час однакові та можна було продавати більше продукції чим наразі доступно оскільки не всі клани встигають здати партії з ранку по вигідним цінам , а продавати в мінус не дуже маємо бажання
Також пропоную зробити скупників не лише у Харкові а також в Дніпрі та Києві , бо не усім кланам зручно їздити у Харків

Я рахую що данні покращенняя не тільки полібшать неофіційні організації , а також підвищить їхню активність

Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.

Міша Головченко

Team Testing UKRAINE GTA
Головний тестер
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
5,355
Реакції
1,500
Бали
253
Вітаю, ідея стосовно гетто буде взята до уваги, систему нагороди за битву за бізнес, або його кришування буде покращено.
Стосовно скупника, покращимо його для більшого комфорту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі