В очікуванні Покращення роботи інкасатора

Реєстрування
9 Лис 2025
Дописи
56
Реакції
29
Бали
23
Наразі робота інкасатора виглядає як знущання над гравцями.
По перше, сам процес пограбування мішків вже є відхиленням від РП, адже в реальному житті гроші в мішках фарбуються при викраденні і їх надалі не можна ніде використовувати.

По друге , у нападників є купа переваг. А саме, вони можуть стріляти з машини, інкасатори не можуть. Вони можуть приїхати трьома і більше машинами, в районі 10 людей і т.д., а інкасаторів максимум 6. В них є бажання стрілятися, а інші гравці йдуть на цю роботу просто , щоб прокачати рівень лімітів і т.д. в банку. В більшості, це люди, які просто багато заробляють, мають бізнеса , гаражі та інший прибуток, який ніяк не пов'язаний з навичками і бажанням стрілятися. До цього всього, поки інкасатори кладуть гроші в банкомат, їх просто вбивають без жодного супротива, бо інкасатор нічого не може зробити, поки не покладе усі гроші в банкомат. Ще нападники можуть самі зробити петрушку або купити, щоб відновлювати собі ХП, а інкасатори мають шукати перед зміною такі товари на цр або де інше, щоб протриматися на секунду більше поки по ним стріляють в процесі завантаження грошей в банкомат, коли вони нічого не можуть зробити. До цього ще зарплата у інкасаторів виходить менше ніж прибуток від пограбування інкасаторів.
Моя пропозиція така. Зробіть так, щоб від нападу на інкасацію не було ніякого заробітку. Все що могли вимагати грабіжники, це 20к гривень, як це роблять, коли перекривають блокпости клановці.
Я хочу далі чілить на роботі інкасатора, як це раніше було. В мене, все-таки, 4 рівень на цій роботі, накатав не мало, як тільки починав грати, поки не вийшла обнова далекобійника. Та і в принципі мій весь інтерес у грі пов'язаний з машинами і їздою. Але ні таксі ні робота водієм автобуса не зроблені нормальнии чином, щоб хотілося там працювати. Далекобійник також розчаровує, бо треба іноді годинами чекати і вміти ловити замовлення, щоб заробити на хліб. Хоча в реальному житті люди на своїй фурі заробляють собі на хати і т.д. і є дефіцит кадрів в цій професії.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі