В очікуванні Покращення роботи TAXI

Ангеліна Коломієць

Модератор | Східна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
18 Тра 2024
Дописи
125
Реакції
104
Бали
88
Вітаю, шановні розробники!

Хочу поділитися пропозицією щодо покращення роботи сервісу таксі та зробити його більш зручним і ефективним як для користувачів, так і для водіїв.

Іноді виникає ситуація, коли користувач намагається викликати таксі, але на його рахунку недостатньо коштів для оплати поїздки. Через це водій витрачає свій час, очікуючи оплату, але вона не надходить. Це створює непорозуміння та негативний досвід для обох сторін.

Моя пропозиція полягає в наступному:

1. Автоматична перевірка балансу перед замовленням:
- Система перед оформленням замовлення перевіряє, чи достатньо коштів на рахунку користувача для оплати поїздки.
- Якщо коштів недостатньо, користувач отримує повідомлення, що замовлення неможливе через низький баланс, і не може його оформити.

2. Інформування користувача:
- Відповідне повідомлення має бути чітким і зрозумілим, щоб користувач знав, що йому потрібно поповнити рахунок перед викликом таксі.

3. Захист часу та ресурсів водіїв:
- Завдяки цьому нововведенню водії не витрачатимуть час на поїздки без оплати, що підвищить ефективність роботи сервісу та задоволеність усіх учасників.

Я впевнена, що реалізація цього покращення зробить користування сервісом більш зручним.

Дякую за увагу та сподіваюся, що мою пропозицію приймуть.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі