В очікуванні Покращення транспортної компанії

Jon_Brom

Козак
Реєстрування
6 Вер 2024
Дописи
22
Реакції
8
Бали
6
Доброго дня розробники прошу звернути увагу на деякі проблеми ,які виникають у власників тк(транспортних компаній) , тому більшість гравців продають їх або не займаються і чекають оновлень.
.Компанії не мають великої популярності і доходу як для власників так і для гравців , з виходом нових оновлень ферми ,автобусника тк починає пустувати.
Багато власників тк вложили багато коштів які хотілось би щоб приносили активний дохід бо працівників дуже мало а дохід залежить напряму від них,
я пропоную добавити (ботів працівників) яким не обов'язково було б Їздити по карті але Їм необхідні фури та для покупки таких працівників треба 10 рівень тк щоб компанії які не займались тк не отримували гроші на рівні з тими хто платив премії працівникам і витрачав гроші на прокачування тк .
У ботів був певний рівень і стартовий дохід у 100к після рестарту чи забирати місця для гравців у тк з кожним ботом вирішувати вам наприклад(якщо у власника 30 місць і є 10 ботів місць стає 20 для гравців) на 10рівні боти приносять 250к а з спритними руками 10 рівнем і завантаженням 500к і також це залежатиме від фури.
Я вважаю , що це і так стане необхідним бо ніяка робота не буде актуальна вічно і треба робити власникам компроміс або думати як зацікавити гравців бо навіть зарплати не сильно затягують. Мені щоб мати дохід потрібно 24/7 шукати гравців у діскорд стояти на тк а вони працюють не більше тижня а далі новачки або закидають проект або забувать про тк , а деякі навіть при вступі в тк нероблять з самого початку.
\Дякую на перед я не планую щоб оновлення було одразу можливо його слід добавити в 4.4 як юбілей для тк так як вона якщо не помиляюсь вишла в 3.4/

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі