- Реєстрування
- 3 Січ 2025
- Дописи
- 67
- Реакції
- 88
- Бали
- 63
Вітаю шановне керівництво проекту!
Я граю в Ukraine GTA тривалий час. На даний час я перебуваю на посаді лідера ЗСУ на 04 сервері (Північна Україна). До мене постійно звертаються гравці фракції ЗСУ та запитують чи будуть додавати щось в фракцію? Поспілкувавшись з гравцями було прийнято рішення звернутись до Вас з проханням про покращення фракції ЗСУ, а саме:
Найголовніше про, що хочу попросити: якщо можливо додайте будь ласка більш важку зброю для фракції ЗСУ (бажано б кулемети від 7 порядкового звання, гранати від 10 звання,) так, як дана фракція є найбільшою, більший ризик нападу зі сторони неофіційних організацій у яких присутні Бафи та як показує практика їх кількість постійно переважає в декілька разів.
Дуже дякую Вам за приділений час за ознайомленням з моїм зверненням!
Гарного Вам дня! Мирного неба над головою!
З повагою, генерал ЗСУ 04 сервера Роман Юрьев!
Я граю в Ukraine GTA тривалий час. На даний час я перебуваю на посаді лідера ЗСУ на 04 сервері (Північна Україна). До мене постійно звертаються гравці фракції ЗСУ та запитують чи будуть додавати щось в фракцію? Поспілкувавшись з гравцями було прийнято рішення звернутись до Вас з проханням про покращення фракції ЗСУ, а саме:
- Додати у фракцію такий транспорт, як автобус (в який вміщається 8-10 осіб), також додати більш швидкий автомобіль для переміщення по області у разі необхідності та додати техніку на якій встановлено кулемет з можливістю його стрільби (але з лімітом набоїв та КД на поновлення набоїв)
- Додати форми для військовослужбовців особливо для проведення спец. операцій.
- Замінити скін рекрута ( для того, що більшість не плутали рекрута та старшого солдата)
- Виправити пробивність танку (до оновлення 2.9 танк не пробивався з стрілецької зброї), та БТР-4 також пробивається навіть з пістолета Глок
- По можливості додати на території ВЧ декілька будівель для розміщення окремих підрозділів.
- Виправити баг з танком та літаком (після користування даною спеціальної технікою потрібно перезавантажувати гру так, як скористуватись швидким доступом клавіш 1.2.3.4.5 неможливо)
- Виправити команду «giverank» - неможливо командою підвищити саме на 11 звання.
Найголовніше про, що хочу попросити: якщо можливо додайте будь ласка більш важку зброю для фракції ЗСУ (бажано б кулемети від 7 порядкового звання, гранати від 10 звання,) так, як дана фракція є найбільшою, більший ризик нападу зі сторони неофіційних організацій у яких присутні Бафи та як показує практика їх кількість постійно переважає в декілька разів.
Дуже дякую Вам за приділений час за ознайомленням з моїм зверненням!
Гарного Вам дня! Мирного неба над головою!
З повагою, генерал ЗСУ 04 сервера Роман Юрьев!