В очікуванні Покращення фракції ЗСУ!

Роман Юрьев

Кошовий отаман
Лідер
Реєстрування
3 Січ 2025
Дописи
67
Реакції
88
Бали
63
Вітаю шановне керівництво проекту!

Я граю в Ukraine GTA тривалий час. На даний час я перебуваю на посаді лідера ЗСУ на 04 сервері (Північна Україна). До мене постійно звертаються гравці фракції ЗСУ та запитують чи будуть додавати щось в фракцію? Поспілкувавшись з гравцями було прийнято рішення звернутись до Вас з проханням про покращення фракції ЗСУ, а саме:

• Додати у фракцію такий транспорт, як автобус (в який вміщається 8-10 осіб), також додати більш швидкий автомобіль для переміщення по області у разі необхідності та додати техніку на якій встановлено кулемет з можливістю його стрільби (але з лімітом набоїв та КД на поновлення набоїв)
  • Додати форми для військовослужбовців особливо для проведення спец. операцій.
  • Замінити скін рекрута ( для того, що більшість не плутали рекрута та старшого солдата)
  • Виправити пробивність танку (до оновлення 2.9 танк не пробивався з стрілецької зброї), та БТР-4 також пробивається навіть з пістолета Глок
  • По можливості додати на території ВЧ декілька будівель для розміщення окремих підрозділів.
  • Виправити баг з танком та літаком (після користування даною спеціальної технікою потрібно перезавантажувати гру так, як скористуватись швидким доступом клавіш 1.2.3.4.5 неможливо)
  • Виправити команду «giverank» - неможливо командою підвищити саме на 11 звання.
Також звертаюсь з проханням додати деякі БАФИ для гравців фракції (прошу не тільки за ЗСУ а й за інші державні фракції серверу)

Найголовніше про, що хочу попросити: якщо можливо додайте будь ласка більш важку зброю для фракції ЗСУ (бажано б кулемети від 7 порядкового звання, гранати від 10 звання,) так, як дана фракція є найбільшою, більший ризик нападу зі сторони неофіційних організацій у яких присутні Бафи та як показує практика їх кількість постійно переважає в декілька разів.

Дуже дякую Вам за приділений час за ознайомленням з моїм зверненням!

Гарного Вам дня! Мирного неба над головою!

З повагою, генерал ЗСУ 04 сервера
Роман Юрьев!

Олексій Сумський

05|Південна Україна|Голова Служби Безпеки України
Лідер
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
561
Реакції
390
Бали
123
За обома руками

Богдан Вини

Легенда Ukraine GTA
Реєстрування
9 Лют 2025
Дописи
92
Реакції
193
Бали
48
За,якщо гранату ні,то можно додати отруйний газ який потроху буде знімати хп і викуривати гравців з бункеру)

Останнє редагування:

Блак Іван

Для своїх Карпович, для всіх інших Блак
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
57
Реакції
27
Бали
23
Якщо б ще додати штучку, щоб 9 звання могло видавати форми це ще краще, але +

Iгор Міллер

Ігр. Помічник | Західна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
750
Реакції
322
Бали
123

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі