Влад Овсянніков
Козак
- Реєстрування
- 19 Гру 2025
- Дописи
- 5
- Реакції
- 7
- Бали
- 6
Доброго дня. Моя ідея полягає в тому щоб зробити світ торговлі ще зручніше , та тим самим задіяти роботи які наразі не є актуальними. До чого ж я веду.. Я пропоную зробити маркетплейс у телефоні для зручності , тобто ! Додати в телефоні вкладку по типу Авто Ріа , OLX - або ж Prom на приклад. В авто РІА буде світ автівок в якому можна буде виставити фільтр на необхідну людині автівку та купити її. Так само зробити з світом речей , додати певні фільтри для пошуку (ціни , виду і т.д на приклад). Також можна зробити той самий даркнет в якому можна буде продавати зброю , петрушку і т.д. Як це буде реалізовано ( Людина купляє закладку з потрібним їй наповненням , потім їй приходять координати де була схована закладка і людина спокійне сенько собі забира ту закладку. ( Що стосується власників таких бізнесів як БУ Та центральний ринок , власники цих бізнесів можуть не переживати , так їхні бізнеси скоріш за все видалять , але прибуток вони зможуть отримувати з цих самих маркет плейсів , ставши власником одного з них ( замість БУ чі цр) Бо шукати певну річь , в також продавати її маркет плейсом на багато зручніше аніж стояти на центральному ринку або ж тому БУ цілими днями. ( Також пропоную щоб лот довго не висів , треба було обрати кількість годин на яку ти виставиш свій лот і сплатити його ( нехай буде година 5000 на приклад) Частина з роботами , як саме я хочу допомогти оживити роботи.. Нещодавно нам у гру завезли Нову пошту , люди перестали на ній працювати через пару днів після оновлення , Ось тут і вступає в дію маркет плейс. Бо після заказу речей вони повинні прибути до поштового відділення , в для цього треба допомога нової пошти , я рахую то буде файна комбінація. АЛЕ !!! Що ж робити з автівками ? Вихід є ! В нас є робота на теплоході , яку можна замінити на роботу на круїзному лайнері , лайнером можна буде доставляти контейнери з автомобілями та речами ( речі можна буде з порту забирати новою поштою та везти до відділення) в автівки ставити на тягач ( це буде дуже навіть рп , бо на праці далекобійника ми якраз возимо машини іноді ) Також авто з закордону одна буде так само замовити через систему порту й доставки авто лайнером. Підтримуйте ідею , та пишіть що саме в ній вам сподобалось , в що ні !