В очікуванні Покращення

Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
9
Реакції
27
Бали
21
Доброго дня! Звати мене Максим граю на проєкті з 2023 року і бачив багато крутих оновлень але хотілось щоб додали багато цікавих систем особливо з цих перелічених нижче.

Деморган

1️⃣ Булоб добре змінити систему деморгану. Хотілося щоб та людина яка була в деморгану не просто стояла в афк а наприклад робила якусь працю там наприклад мили посуду або чимось займалися (можна будь де але думаю краще буде в тюрмі ДКВС) а якщо вони стоять в АФК то час буде йти довше поясню чому це покращить гру. Люди коли потрапляють в деморган вони просто стоять нічого не роблять і їм сеодно а якщо вони буду щось робити їм це не буде подобатись і вони не будуть порушувати правила це думаю покращить гру.

Сімя
2️⃣ Я пропуную додати систему сімей в сімї можна буде знаходитися всім (не тільки крайму) я думаю гравцям буде весело якщо наприклад сімя буде состоятися з Держ.органів або з крайму також в сімї буде система контрактів Наприклад:Якщо в людини буде щось там вкачано (це вже на роздум розробників) то тоді будет доступидо контракта наприклад тобі треба відіграти 2 години то ти отримаєш 35 тищ чим більше в тебе щось буде вкачано тим більше будеш отримувати.

Затримання та вбивсто

3️⃣ Це не сильно обовʼязково але як для рп думаю нормально. Я думаю коли держ.структура стріляєця з гравцями коли поліцейський вбиває порушника то порушник автоматом закидує до КПЗ я думаю це не сильно прикольно. Я думаю коли гравця вбивають то в нього час на спавн в лікарню 2хв за цей час працівник може затримати його та вилікувати так він в кайданках потрапе до віділення поліції і буде проводитися затримання або приїде крайм та вбє поліцю щоб захистити товарища так думаю буде краще. Або навіть якщо товариш випадково вмер то його можна вилікувати щоб він не ресвся в лікарню думаю це буде інтересно.

День блата (ДБ)

4️⃣ Система дня блату буде працювати так коли буде зміна лідера то в фракції буде день блату це коли ти приходиш до фракції і тобі дають зразу добрий ранг Наприклад:

В НПУ:Молодший летенант

ЗСУ:Сержант
І так всі 5 звання в фракціях.

Коли людину додають у фракцію то вона повина пройти переатистацію (яку саме вирішує лідер) .

Думаю на цьому все може ще щось додам. Дякую за увагу

Слава Україні

Героям Слава

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі