В очікуванні Покращєння НПУ

[НПУ]Вадим Михайлович

Командир Штурм Бригади
Реєстрування
30 Бер 2026
Дописи
0
Реакції
1
Бали
8
Мене звати Вадим я бажаю щоб фракції були цікавіше та в них був приємніший інтерфейс. Інтерфейс був таким з 1 рангу доступно перегляд підрозділів головна та співробітники, з 2 теж саме але вже можна видати рошук та одягнути кайданки, з 3 вже видача рошуку пробиття авто по базі даних , з 4 все як на 3 але можна вже переглядати список злочиності та брати геолокацію , 5 ранг можна переодягати форму зі сумки класти перегкоди барти всі авто окрім гелікоптера та евакуатора, 6 доступний евакуатор та видача попередження колегам, 7 звання може брати гелікоптера та відправлятися у патрулі самостійно, з 8-9 можна видавати догани та форму іншим співробітникам , 10-11-12 звання можуть робити апсолютно все. Тепер про авто та підрозділи кожен підрозділ має власний автопарк ДСР автомобілі чорні та з тоніровкою для виїзду на слідчу дії , СРПП всі патрулі авто , НАВС мають напис Національної Академії та власне подвіря для навчання, КОРД чорні авто з тоніровкою з гарними номерами з стробскопами та маячками а саме тойоту лан крузер 200 лексусв джипа та інші необхідні для штурмів авто. Форма підрозділів як я і казав попереді 8-9 звання можуть її видавати але коли тебе заносять в підрозділ який в системі((планшет)) то ти модеш в роздягальні взяти форму підрозділа. Буду вдячний якщо це дійсно додадуть в гру. Якщо потрібні якісь ескізи пишіть в цю тему я гадам їх при першій змозі

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі