Розглянуто Покривання Блату та безвідповідальності і не коректної роботи ГА, Спец Адміном| Виключно Олегу Галицькому або Григорію Густиліну

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Кондратюк

ЕКС Куратор Адміністрації | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,009
Реакції
1,777
Бали
253
  1. Ваш нікнейм: Олександр Кондратюк
  2. Нікнейм адміністратора: Серго Голд (Спец. Адмін) та [Ксенія Київська [ГА]
  3. Суть скарги:
Факти та порушення:

• Пряма образа гравців від ГА: Головний Администратор [Ксенія Київська] у робочому адмін-чаті дозволяє собі прямі нецензурні образи на адресу гравців та лідерів, які звертаються по допомогу через репорт («він ***********************************еб сам не може уволить?»). Подібна поведінка є недопустимою для керівника сервера.
  • Покривання порушень Спец. Адміністратором Серго Голд: Після звернення щодо цього інциденту Спеціальний Адміністратор Серго Голд відмовився вживати дисциплінарних заходів, заявивши: «вас прямо ніхто не ображав, а те що вам то скинули, то вже трошки в інакшу сторону працює». Це пряме виправдання неадекватності керівництва.
  • Подвійні стандарти щодо адмін-складу: За аналогічні або значно менші проступки звичайних хелперів, модераторів чи КА негайно знімають із посад із занесенням до ЧС. Проте для ГА та Спец. Адміна правила проекту не діють, що викликає обурення серед гравців.
  • Захист конфіденційної інформації: Оскільки докази містять конфіденційну інформацію з робочих чатів адміністрації, я свідомо не викладаю скріншоти у відкритий доступ, щоб не порушувати правила та не шкодити проекту.
  • Необхідність прямого контакту з Керівництвом: У зв'язку з тим, що Спец. Адмін є зацікавленою та покриваючою стороною, прошу Власника або Керівника проекту особисто зв’язатися зі мною в особистих повідомленнях (Discord / Telegram) — я надам УСІ оригінали скріншотів, відеодокази та переписки для проведення незалежної перевірки.
  1. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Надам особисто в приватні повідомлення Керівнику/Власнику проекту (через наявність конфіденційної інформації).
  2. Мій тг: @basketiks
  3. Дата порушення: 11.07.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,304
Реакції
5,346
Бали
253
Вітаю!

Відпишіть мені у приватні повдіомлення у телеграмі @HO_uagta з прикріпленням посилання на цю скаргу.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,304
Реакції
5,346
Бали
253
Вітаю!

Ознайомившись з усіма доказами та ситуаціїєю, Головний адміністратор отримує штрафні санкції та бесіду щодо коректності комунікацій надалі.
З Спец.Адміністратором також буде проведено бесіду щодо дій у таких ситуаціях.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі