Ярослав Попандопало
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 17 Кві 2024
- Дописи
- 62
- Реакції
- 84
- Бали
- 23
- Нікнейм лідера/заступника: Хенк Гріфен
- Особистий нікнейм: Ярослав Попандопало
- Суть скарги: Не розумію яким чином дана людина стоїть на посаді Зам Нпу д ,Якщо банально не дотримується РП і поводить себе не Компитентно цим самим принижує фракцію
Поясню їхав собі нікого не чіпав , підїхав до патрульної машини яка зупинила іншого громадянина , після чого дана особа без Рп відігравання накинула на мене кайданки без підставно повела в Службову автівку
Не придставився і не показав своє посвідчення
На моє питання де була непідкора він відповідь дати не зміг
Завівши в Кімнату для допитів через крик випросив в нього посвідчення бо дана особа не давала сказати ні слово перебивала( що поробиш якщо культурно спілкуватися Зам Л фракції ніхто ненавчив ) показав своє посвічення після того замутив мене використавши кляпу і почав ставити питання чи не бажаю я скористатися своїми правами
На початку ситуації чутно де я сказав (Так ) на його питання чи не бажаю скористатися своїми правами після було запрошено в нього посвідчення
Після того як він засунув мені кляпу він почав пробивати мене по базі Не давши скористатися законими правами а саме згідно
- Стаття 42 – Права підозрюваного (в тому числі при затриманні):
Знати, у чому вас підозрюють.
Не свідчити проти себе чи своїх близьких.
Мати адвоката з моменту затримання (безкоштовного – якщо не можете оплатити).
Мати право на телефону розмову
Отримати копію протоколу затримання.
Бути допитаним тільки у присутності адвоката.
Повідомити родичів або іншу особу про затримання.
Оскаржити затримання до суду.
Також на мою закону вимогу надати відео доказ його небуло надано
Стаття 31. Використання технічних засобів відео- та аудіофіксації
Поліцейський має право використовувати технічні засоби…
У випадках, коли особа оспорює правомірність дій поліції, відеозапис може бути використаний як доказ і надається за запитом.
В даного працівника я запросив відео доказ
Також під час того як людина посадила до ітт порушила МГ
Побажавши гарної гри
Отже відповідноо законих підстав на затримання в нього не було тому прошу розглянути скаргу і винести свій вердикт
Доказ видачі покарання (скріншот/відео) Прикріплюю два відео докази перший де відбулося затримання без Рп відігравання і без законих підстав
(1)
01.00 нон рп кайданки
(2)
1 00.-34 не правильно названа стаття
2 01.-26 завів в кімнату допитів
3 01-35 сказав так (бо бажав скористатися своїми правами ) і запросив посвідчення
4 01-40 почав себе неадекватно вести перебивати недавав слова сказати
5 03-50 Мг від працівника
- Дата походження 12.06. 2025р