Розглянуто Полковник Нпу Д

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Попандопало

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Кві 2024
Дописи
62
Реакції
84
Бали
23
  1. Нікнейм лідера/заступника: Хенк Гріфен
  2. Особистий нікнейм: Ярослав Попандопало
  3. Суть скарги: Не розумію яким чином дана людина стоїть на посаді Зам Нпу д ,Якщо банально не дотримується РП і поводить себе не Компитентно цим самим принижує фракцію
    Поясню їхав собі нікого не чіпав , підїхав до патрульної машини яка зупинила іншого громадянина , після чого дана особа без Рп відігравання накинула на мене кайданки без підставно повела в Службову автівку
    Не придставився і не показав своє посвідчення
    На моє питання де була непідкора він відповідь дати не зміг
    Завівши в Кімнату для допитів через крик випросив в нього посвідчення бо дана особа не давала сказати ні слово перебивала( що поробиш якщо культурно спілкуватися Зам Л фракції ніхто ненавчив ) показав своє посвічення після того замутив мене використавши кляпу і почав ставити питання чи не бажаю я скористатися своїми правами
    На початку ситуації чутно де я сказав (Так ) на його питання чи не бажаю скористатися своїми правами після було запрошено в нього посвідчення
    Після того як він засунув мені кляпу він почав пробивати мене по базі Не давши скористатися законими правами а саме згідно

4. Стаття 42 – Права підозрюваного (в тому числі при затриманні):

Знати, у чому вас підозрюють.
    Не свідчити проти себе чи своїх близьких.
    Мати адвоката з моменту затримання (безкоштовного – якщо не можете оплатити).
    Мати право на телефону розмову
    Отримати копію протоколу затримання.
    Бути допитаним тільки у присутності адвоката.
    Повідомити родичів або іншу особу про затримання.
    Оскаржити затримання до суду.
Даний працівник не дав можливість скористатися телефоном щоби зателефонувати адвокату
Також на мою закону вимогу надати відео доказ його небуло надано

Стаття 31. Використання технічних засобів відео- та аудіофіксації

Поліцейський має право використовувати технічні засоби…
У випадках, коли особа оспорює правомірність дій поліції, відеозапис може бути використаний як доказ і надається за запитом.
В даного працівника я запросив відео доказ

Також під час того як людина посадила до ітт порушила МГ
Побажавши гарної гри
Отже відповідноо законих підстав на затримання в нього не було тому прошу розглянути скаргу і винести свій вердикт
Доказ видачі покарання (скріншот/відео) Прикріплюю два відео докази перший де відбулося затримання без Рп відігравання і без законих підстав
(1)
Тайм коди
01.00 нон рп кайданки
(2)
Таймкоди
1 00.-34 не правильно названа стаття
2 01.-26 завів в кімнату допитів
3 01-35 сказав так (бо бажав скористатися своїми правами ) і запросив посвідчення
4 01-40 почав себе неадекватно вести перебивати недавав слова сказати
5 03-50 Мг від працівника

1. Дата походження 12.06. 2025р

Нікіта Карпенко

Пенсія | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
1,191
Реакції
721
Бали
253
Вітаю!

Запросивши докази у заступника лідера та переглянувши їх, можу сказати, що вас затримано за непідкорення. У вас не було чутно, що вам казали на мосту (можливо через технічні проблеми гри). Стосовно виклика адвоката, коли вас запитували, від вас не було чіткої відповіді, тому працівник НПУ продовжив проводити процесуальні дії.
З заступником лідера буде проведена бесіда.
Також він отримає покарання за порушення правил UG:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі