Розглянуто Полковник Сбу Вячеслав Грозний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Валерий777

Козак
Реєстрування
5 Лис 2024
Дописи
28
Реакції
20
Бали
6
1 Мой ник Валерий Ярмак
2 Ник порушника Вячеслав Грозний
3 Суть:Даний полковник употребляет своим положением кинул мне увольнения без форума +угрози увольнения которие он писал в лс
Так как Украина Гта это рп проект
И должно бить все по рп на меня должно било бить написано заявление на форум и тогда должно било бить увольнения так как я вам подчеркну в реальной жизни нужно что би на сотрудника била написана заявление что би бил повод уволить а если не написано он макс может ток по собственому уйти прошу учесть что ситуация била что я посадил его друга и за это даний игрок без форума розберательств уволил
4 Доква:

Останнє редагування:

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,616
Реакції
1,674
Бали
253
— На розгляді —

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,616
Реакції
1,674
Бали
253
Вітаю

Розглянувши вашу скаргу та надані докази від працівників ДКВС та Керівництва СБУ.
Ви під'їхали до території ДКВС яка вважається зачиненою. Почали товкати машиною працівника ДКВС. Стосовно вашого звільнення то я не зрозумів що ви розписали, оскільки при РП ми спираємось не тільки на реальне життя, а і на ігрові можливості та моменти. Тому виликої бюрократії тут немає.

Відштовхуючись від відео доказів які мені були надані то звільнення є вірним, якщо у вас є повна ситуація переподайте скаргу з вже підкрипленим відео на повну ситуацію яка у вас відбувалась саме з вашого боку.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі