Відмовлено Полковник м Дніпра порушення статуту та інше

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Лис 2022
Дописи
96
Реакції
31
Бали
23
1. Нікнейм гравця: Андрій Фурія 2. Особистий нікней Віктор Польовий3. Суть скарги:їду зупиня він мене в отз там сиділо Нпу забрав права я послав його в фотоп чат и він кидає рошук розбив телефон піткинув наркотики я хочу Адвоката він не викликає 4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення:22.04.2023

Останнє редагування:
Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
43
Реакції
22
Бали
11
Максим Фурія? вибаште будь ласка але автор цієї скарги ******************************************ок, томущо Максима там на відео не було)))

Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
81
Реакції
26
Бали
28
Доброго дня хочу повідомити адміністратору запис не повний крім цього хочу нагадати, я є беп копом. Дана особа була та неодноразово порушувала правила дорожнього за що й була забрані права. Також від мене не бачу порушень а від вас бачу порушення а сам в офтоп саме чорний. Моя думка покарати вас а саме:
Віктор Польовий: 6.12. Релігійні провокації та образи, пов'язані з релігійною приналежністю гравця. Прояв ненависті щодо політики будь-якого уряду, політичні провокації у будь-яких проявах, образа влади та уряду. [ мут 120 хвилин | Блокування 1- 5 діб | перманентне блокування ]
7.17. Заборонено NonRP Drive/Fly - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, а також водіння в неправдоподібній манері.
[ КПЗ 30 - 60 хвилин ]

Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
81
Реакції
26
Бали
28
1. Нікнейм гравця: Андрій Фурія 2. Особистий нікней Віктор Польовий3. Суть скарги:їду зупиня він мене в отз там сиділо Нпу забрав права я послав його в фотоп чат и він кидає рошук розбив телефон піткинув наркотики я хочу Адвоката він не викликає 4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення:22.04.2023
Скарга не по формі, крім цього ознайомтеся як подавати скарги.
- Скарги не за формою.
- Скарги у яких на скріншотах не видно часу та дати.
- Скарги без скріншоту або фрапсу з моментом порушення .
- Скарги не від себе не розглядатимуться (Скарга має бути залишена від себе та зі своїми скріншами/відео.).
- Фрапс більше двох хвилин і без тайм коду. ВИНЯТОК: скарга буде розглянута у разі вказаного тайм коду!
- Неадекватний зміст скарги (музика, текст)
- Скарга має бути подана протягом 7 діб з моменту порушення.
- Фрапс знятий на телефон або інші подібні пристрої не приймається.

Реєстрування
19 Бер 2023
Дописи
22
Реакції
7
Бали
6
- Фрапс більше двох хвилин і без тайм коду. ВИНЯТОК: скарга буде розглянута у разі вказаного тайм коду!

Рома Горгота

01|Центральна Україна|
Реєстрування
11 Вер 2022
Дописи
448
Реакції
72
Бали
33
Вітаю, шановний гравець, беру вашу скаргу на розгляд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі