Розглянуто Пользується становищем адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vania06

Козак
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
73
Реакції
8
Бали
11
1.Нікнейм адміністратора: Артем Українець
2.Особистий нікнейм: Ваня Фантом
3Суть скарги. Було діло так. Днем катався на авто по Дніпрі і тут раптом тепається на перед мене фура Тесла. І потом причіп я позвав адміна другого кажу для чого адміністрація пользується своїм становищем на роботі дальнобоя адмінам з ним поговорила на цю тему + він в інвізі був цим адміном був (Артем Українець він тепався на роботі дальнобоя) потом в вечері він відкинув мене за нон рп драйв на 15 хвилин після чого я написав в віа чат Вазах непотрібно користуватись своїм становищем адміна на роботі дальнобоя після того даний адмін видав мені показана мут на 60 хвилин за це я рахую що це несправедливо прошу розглянути це і провести розмову із даним адміном і для чого на роботі дальнобоя пользуватись становищем адміна і телепортіруватись куда потрібно
4. Докази http://youtube.com/post/Ugkx01bdFDEuFs0ejq9NgwILv8A8XwVl-ms2?si=HicNBErA7nlN-exa
5. Дата порушення 19:10:2025

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,523
Реакції
641
Бали
253
Вітаю. Я їхав по дорозі на фурі, але в один момент застряг, тому телепортувався трішки далі, щоб продовжити рух і не заважати іншим. Але Ви вирішили, що я просто тепаюсь і користуюсь своїм становищем, хоча це було зроблено лише через технічну ситуацію.

Щодо “інвізу” — він просто забагався. У себе я був без нього, але для інших гравців система могла показувати, ніби я в інвізі.

Пізніше в VIP-чаті почалося обговорення дій адміністрації, за що ви отримав мут на 60 хвилин відповідно до правил.
Докази ситуації є у ГА, тож очікуйте відповідь від Головного адміністратора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі