Схвалено Полювання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руслан Лорд

Отаман
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
45
Реакції
31
Бали
23
Сьогодні мені адміністрація написала, що біля полювання не можна залишати свою автівку, тоді я пропоную добавити там парковку, щоб можна було залиши автівку по закону.
А ще більшість людей їздять на полювання по зустрічній смузі .
Зробіть парковку і до неї заберіть відбійник, щоб можна було їздити по ПДР

Останнє редагування:
Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.
Реєстрування
27 Лют 2023
Дописи
32
Реакції
17
Бали
11
Сьогодні мені адміністрація написала, що біля полювання не можна залишати свою автівку, тоді я пропоную добавити там парковку, щоб можна було залиши автівку по закону.
За

Кіріл Гросман

Ігровий Помічник | Центральна Україна [01]
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,327
Реакції
671
Бали
253
Згоден. Смуга до Дніпра з мисливського угідя переповнена автівками. Не завадило парковка або видалення у цій зоні на протязі 60-120 секунд.

Руслан Лорд

Отаман
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
45
Реакції
31
Бали
23
Згоден. Смуга до Дніпра з мисливського угідя переповнена автівками. Не завадило парковка або видалення у цій зоні на протязі 60-120 секунд.
Якщо добавлять видалення тоді усі будуть бігати пішки і це ще більше надоїсть. Краще щоб зробили парковку і всім буде добре.

Зубареффф

Козак
Реєстрування
7 Січ 2024
Дописи
26
Реакції
17
Бали
8
Непітриму краще парковку або хотяби розрив відбійника щоб можна було розвертатись

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420
Доброго дня, шановний гравець! Проблема буде виправлена в оновленні 2.1! Також ми плануємо додати радари на зустрічну полосу.
Приємної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі