Розглянуто Поліція/Дмитро Огородик/НРП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

D3n1s1us

Новий гравець
Реєстрування
20 Вер 2023
Дописи
9
Реакції
1
Бали
1
  1. Нікнейм гравця: Поліцейський Дмитро Огородик(нрп) , Олександр Флоренс (оффтоп), та якийсь невідомий бендіт Артем Невідомий (нрп).
  2. Особистий нікнейм: Коля Мазута
  3. Суть скарги: Їду спокійно по справам, труби заварювати бо газу у людей не буде, втикаю в телефон та пізно помічаю неправильно припарковані чи що то було автомобілі і мото, так вийшло, що я проїхався по тому мотоциклу і поліцейський вирішив відкрити по мені вогонь без всякої, на мою думку, вагомої причини. Звісно ж я зупиняюсь запитати а чи не *********************************** він, на що чую від олександра флоренса якісь там словечки про жалобу без фрази "Оффтоп" чи як там у вас робиться, йому можна і мут видати напевно. Після того як поліцейський промямливши закував мене, він водив мене туда сюда, навіть дозволив собі і тому ж невідомому артему пару разів вдарити мене і ще й в кінці посадити за напад на цивільного і якійсь статті 1.2 та 3.3. Я вважаю що поліцейський некомпетентний, і його потрібно хочаб звільнити, бо він робить все що заманеться.
  4. "По таймкодам все потрібне в перших двох хв. Адміністратору бажаю більше вільного часу щоб мати можливість подивитись відео 6 хв. в швидкості х2." Все що перебуває в лапках в четвертому пункті цієї скарги взято з минулої яку відмовили. Мені не складно створювати нові теми, але я не розумію адміністраторів які не дають час на редагування теми якщо щось не так і відмовляють. А ще більше я не розумію адміністратора якому не зрозуміла фраза "В перших двох хвилинах все потрібне", гаразд, зараз все буде.
  5. 0:01 - я їду, 0:02 - я їду, 0:03 - я їду, 0:04 - я їду і врізаюсь в мотоцикл, 0:05 - врізаюсь в стовп, 0:06 від'їзджаю від стовпа 0:07 їду далі, 0:08 також їду далі, 0:09 по мені відкривають вогонь, 0:10 по мені продовжують стріляти, 0:11 я зупиняюсь, 0:12 я вийшов з автомобіля, 0:13 я в шоці, 0:14 шок продовжується, з 0:15 та до 0:18 шок залишається, 0:19 по 0:24 шок збільшується та до шоку добавляється ахуй і не розуміння слів поліцейського на якого я пишу цю скаргу, 0:23- 0:25 людина з нікнеймом Олександр Флоренс оффтопить та погрожує написати жалобу "за образи", з 0:25 по 1:22 начебто нічого важливого, розмови поліцейського з людьми, з 1:23 по 1:29 відбувається порушення, трішки легше за момент коли по мені відкрили вогонь, але все ж таки, мене вдаряє поліцейський та невідомий артем, відкат від артема я не приймаю; Весь інший час, крім шостої хвилини, де мені видали розшук і трішки пізніше посадили (5:57 та 6:36), я вважаю не потрібним для перегляду ( 1:30 по 5:56 та весь інший час не зазначений в таймокодах, хоча якщо у адміністратора все ж таки буде час на розглянення цієї скарги, а не лише на відмову, то він може подивитись повне відео) Прошу звернути увагу, що поліцейський не надає перевагу чіткому опису своїх дій, він щось бубнить в мікрофон і з його слів мало що можна зрозуміти. В свою чергу порушенням зі своєї сторони вважаю лише те, що я не відіграв передавання паспорту(був шокований поведінкою поліцейського та не звернув на це увагу).
  6. Докази (скріншот/відео):
  7. Дата порушення: 23.09.2023

Останнє редагування:

Дмитрo Залізняк

Адміністратор | | Північна Україна💜
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,263
Реакції
388
Бали
223
Вітаю, співробітники отримають покарання згідно статуту про Нац. Поліцію України, також з лідером буде проведена бесіда.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі