Схвалено Помилка в правилах запрошення податку / Для Владислава Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марія Райська ♡

leader "Котики"
Реєстрування
27 Січ 2023
Дописи
143
Реакції
399
Бали
66
  1. Нікнейм адміністратора: Тоні Хоффман
  2. Особистий нікнейм: Марія Райська
  3. Суть скарги:

Вітаю!

Нещодавно я написала скаргу , на неправомірну вигоду клану devils та отримала відповідь, що повернути кошти неможливо. Я хотіла би уточнити декілька нюансів.

Після битви за картель, проводилось перегравання капту, то це означає, що результати були анульовані.
    16.09 о 03:00 ночі системно вікривається можливість запросити податок у кланів, чим і скористався клан devils та за допомогою того, що запросили податок у 3х кланів, які не будуть приймати учать у битві, поповнили свій общак на приблизно 40млн грн (це можна перевірити в логах)

По інформації яку я маю у клана Collins було списано 20 млн грн, через те, що лідер не знав як працює та система, прийняв битву, не вийшов на неї, та втратив кошти (не можу стверджувати, ви можете перевірити це) .

Але основне питання ось в чому, я отримала відповідь , "Гроші повернути ,на жаль, неможливо але будуть дописані відповідні правила."

По тим цифрам які ми бачимо в лідерборді, ми можемо зробити висновок, що общак клану девілс, був збільшений приблизно на 30-40 млн грн(перевірте будь ласка), що є досить великою сумою, та значно впливає на чесну боротьбу в таблиці лідерів кланів які мають виходити на наступну битву за картель. Можна навіть сказати, що клан просто так отримав ці гроші в свій общак.

На простому прикладі: 40 млн грн - це приблизно 16 тис очків клану, це насправді досить багато.

Чому повернути ці кошти неможливо?

Фактично, ми всі бачили, коли клан scrxll, був оштрафований за свої порушення, з них без проблем зняли 600 млн грн. Чому це неможливо зробити і зараз? Це було б чесно не тільки у відношенні до кланів які ці кошли втратили, а і до кланів, які суперничають в лідерборді за перші місця.

Друге питання:
    Після моєї скарги в правила неофіційних організацій, була додана примітка до правила:

2.6 Картелі
    1. Заборонено вбивати гравців інших кланів якщо вони з'являються на території картелю після того як їх клан програв битву за картель, ви повинні безперешкодно випустити гравця за територію | Рахується як DMZZ
    2. Заборонено запитувати податки після зайнняття картелю протягом 24 годин, якщо адміністрація не схвалила перемогу в битві за картель.
    Примітка: якщо протягом 24 годин, адміністрація не оповістила клан про перемогу (на форумі чи в офіційному діскорді) клан автоматично займає картель.
    За порушення цього правила клан може отримати догану та списання грошей в х2 розмірі від запитуваного податку з общака клану.

Але тут також є проблема.

Пізніше ніж через 24 години подавати запит на битву за общак, по моєму досвіду як лідера клану який не один місяць перебував на картелі - неможливо, бо податок можна запрошувати тільки в ніч після битви за картель та закінчення сезону а саме тільки з 03:00 - 05:00 ранку, зробити це в інший час неможливо ніяк, бо системно потім ця функція не працює.

Наприклад:
    15.09 - 7 ранку - закінчується сезон (очки перестають нараховуватись в клани )
    15.09 - 10 ранку - починається битва за картель
    16.09 - 3 ночі - відкривається запрошення податку до 5 ранку
    16.09 - о приблизно 12 годині починається новий сезон, та таблиця лідерів встановлюється саме тільки від общаку кланів, очки честі анулюються з початком сезону.
    Тому ми не можемо фізично заапросити общак через 24 години.
    І ось чому так важливо детально розібратись в цій ситуації, встановити справедливіть та змінити нове правило .

Дякую!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 22.09

Вкладення

• 1695399989221.png
    1695399989221.png
    74.7 Кб · Перегляди: 84
  • 1695400000396.png
    1695400000396.png
    30.8 Кб · Перегляди: 82
Останнє редагування:

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

Передано керівництву!

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Доброго вечора, вирішуємо вже це питання, очікуйте відповіді протягом 48 годин.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі