Розглянуто Помилка на бу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Лип 2025
Дописи
32
Реакції
33
Бали
17
1. Ваш нікнейм: Святослав Моретті 223710
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Вітаю майже як два тижні назад в мене сталась проблема, під час купівлі одного транспортного засобу я купив два , написав скаргу яка нічого не допомогла і я вирішив проблему самостійно продавши дешевше куплений транспорт. Цього разу все повторилось я купив рс7 за 50кк, після чого появився білий екран і я перезайшов в гру, як зайшов побачив ще один транспорт якого бачив перед тим на бу за 7кк орінєтовно точно не памятаю. Я впевнений точно що я його не купляв як і минулого разу, хочу щоб ви забрали транспорт і віддали мені суму за нього за яку купив (можете подивтись по логам) також хочу отримати за це все компенсацію. При необхідності може пройти дзвінок в дс і все дуже деатльно розказати. І ніяка це *неуважність* !
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Стара скарга , Фото транспорту
5. Дата порушення:23.06.2026 13-19 година

Надін Арквейл

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
1,104
Реакції
546
Бали
675
Вітаю.

Переглянувши дану ситуацію, було встановлено, що спочатку ви придбали вказаний транспортний засіб, «помилково» за 6 000 000 гривень. Наступного дня ви продали цей транспортний засіб за 7 300 000 гривень, тобто отримали прибуток у розмірі 1 300 000 гривень.

Таким чином, після подання даної скарги авто було продано іншому гравцю, а ви отримали вигоду від його продажу. З огляду на це підстав для надання компенсації немає.

Щодо можливого багу, зазначеного у скарзі, інформацію буде додатково перевірено.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі