Розглянуто Помилка на бу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Лип 2025
Дописи
32
Реакції
33
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Святослав Моретті 223710
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Вітаю майже як два тижні назад в мене сталась проблема, під час купівлі одного транспортного засобу я купив два , написав скаргу яка нічого не допомогла і я вирішив проблему самостійно продавши дешевше куплений транспорт. Цього разу все повторилось я купив рс7 за 50кк, після чого появився білий екран і я перезайшов в гру, як зайшов побачив ще один транспорт якого бачив перед тим на бу за 7кк орінєтовно точно не памятаю. Я впевнений точно що я його не купляв як і минулого разу, хочу щоб ви забрали транспорт і віддали мені суму за нього за яку купив (можете подивтись по логам) також хочу отримати за це все компенсацію. При необхідності може пройти дзвінок в дс і все дуже деатльно розказати. І ніяка це *неуважність* !
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Стара скарга , Фото транспорту
5. Дата порушення:23.06.2026 13-19 година

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
882
Реакції
444
Бали
123
Вітаю.

Переглянувши дану ситуацію, було встановлено, що спочатку ви придбали вказаний транспортний засіб, «помилково» за 6 000 000 гривень. Наступного дня ви продали цей транспортний засіб за 7 300 000 гривень, тобто отримали прибуток у розмірі 1 300 000 гривень.

Таким чином, після подання даної скарги авто було продано іншому гравцю, а ви отримали вигоду від його продажу. З огляду на це підстав для надання компенсації немає.

Щодо можливого багу, зазначеного у скарзі, інформацію буде додатково перевірено.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі