Відмовлено Помилка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
20
Реакції
11
Бали
6
Олег Книшук
2, Станіслав Львівський
3,
Доброго дня!

Я звертаюся з проханням про повернення різниці в сумі за продаж мого авто. В процесі продажу в меню було дві особи: одна була зверху, та, якій я мав продати автомобіль, і друга — знизу. Я, на жаль, переплутав порядок і продав авто не тій людині, в результаті отримав 5 мільйонів замість 9. Також хочу зазначити, що та людина, якій я випадково продав авто, стояла на капоті і бачила весь процес. Буду вдячний за розгляд мого звернення та повернення різниці.
00:33 закулчаю довговір, 1:28 продаю не тій особі, також прошу звернути увагу у полі через яке я продавав спочатку на горі був Олег якому я не мусив продати коли я зайшов в те поле другий раз вже люди помінялися місцями
4.
5 09.08.2025

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю,розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Авто або кошти компенсації не підлягають так як дана ситуація відбулась суто через вашу неуважність при продажі даного автомобіля. На відеодоказів чітко, що ви після передачі керма обрали покупцем домовлену особу, після чого скоріш за все випадково відпустили ТАБ, після чого надіслали пропозицію щодо купівлі даної бмв зовсім іншій особі, тобто у даній ситуації винуватцем є ви, так як ви неуважно поставились до продажу авто, тому й відбулась дана ситуація.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі