Відмовлено Помилковий бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олексій Хевввву

Новий гравець
Реєстрування
25 Сер 2024
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
  1. Нікнейм адміністратора: Античіт
  2. Особистий нікнейм: Бабенко Олександр
  3. Суть скарги: Я зайшов на 06 сервер зі своїм другом щоб спробувати розвиватися по новому, ми пройшли декілька квестів потім поїхали до Шахти щоб попрацювати, ми приїзжаємо до шахти і вилазить NETWORK TROUBLE, і потім мене блокує античіт за нібито чіти, я подаю скаргу на 06 сервері (Скарга) щоб її роздивився головний адміністрітор 06 серверу, і його відповідь така "Вітаю оскарженню не підлягає" Потім я вирішив спробувати зайти до 04 серверу на якому я до цього грав вже більше року, і захожу туди і мені пише Від'єднання "Ви забанені" а саме помилка АС #110, Хоча я не використовував сторонні файли і программи, потім я вирішив подати скаргу на 04 сервер щоб її роздивились та переверіли мою гру на чіти а саме в діскорді щоб перевірив ГА Олег Романович, Я подав скаргу (Скарга) на що отримав відповідь від Олега Романовича що я заблокований за використання нібито чітів на 06 Сервері і що покарання видано вірно, але мене античіт забанив випадково так як я поїхав до села і грав з ноутбука а всі прекрасно розуміють що в селі інтернет поганий і великий пінг, тому можливо античіт подумав що у мене чіти, але я готовий повністю пройти перевірку на чіти, тому звертаюсь до Адміністрації 04 серверу, щоб ви перевірили мене на чіти, бо я ніколи не грав з чітами і не збирався їх використовувати так як у мене є аккаунт на 06 сервері який вже є старим і там багато усього і мені б просто не було б смислу грати з чітами. Я готовий пройти усі перевірки на чіти!!!!!!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць
  5. Дата походження: 26.08.2024

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, гравця з ніком "Олександр Бабенко" на цьому сервері не існує.
Гравець з ніком Олексій Хевву - також не існує.

Подивіться уважно, можливо, ви щось вказали не вірно.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі