Олексій Хевввву
Новий гравець
- Реєстрування
- 25 Сер 2024
- Дописи
- 4
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
- Нікнейм адміністратора: Античіт
- Особистий нікнейм: Бабенко Олександр
- Суть скарги: Я зайшов на 06 сервер зі своїм другом щоб спробувати розвиватися по новому, ми пройшли декілька квестів потім поїхали до Шахти щоб попрацювати, ми приїзжаємо до шахти і вилазить NETWORK TROUBLE, і потім мене блокує античіт за нібито чіти, я подаю скаргу на 06 сервері (Скарга) щоб її роздивився головний адміністрітор 06 серверу, і його відповідь така "Вітаю оскарженню не підлягає" Потім я вирішив спробувати зайти до 04 серверу на якому я до цього грав вже більше року, і захожу туди і мені пише Від'єднання "Ви забанені" а саме помилка АС #110, Хоча я не використовував сторонні файли і программи, потім я вирішив подати скаргу на 04 сервер щоб її роздивились та переверіли мою гру на чіти а саме в діскорді щоб перевірив ГА Олег Романович, Я подав скаргу (Скарга) на що отримав відповідь від Олега Романовича що я заблокований за використання нібито чітів на 06 Сервері і що покарання видано вірно, але мене античіт забанив випадково так як я поїхав до села і грав з ноутбука а всі прекрасно розуміють що в селі інтернет поганий і великий пінг, тому можливо античіт подумав що у мене чіти, але я готовий повністю пройти перевірку на чіти, тому звертаюсь до Адміністрації 04 серверу, щоб ви перевірили мене на чіти, бо я ніколи не грав з чітами і не збирався їх використовувати так як у мене є аккаунт на 06 сервері який вже є старим і там багато усього і мені б просто не було б смислу грати з чітами. Я готовий пройти усі перевірки на чіти!!!!!!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць
- Дата походження: 26.08.2024