Сакура Мерссі
Поважний гравець
- Реєстрування
- 17 Лис 2023
- Дописи
- 254
- Реакції
- 142
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора:Олег романович
- Особистий нікнейм: Сакура Мерссі
- Суть скарги:
- Доброго Шановний Сергій Коваленко, вчора трапилась прикра ситуація, мене заблокували за махінації.
Суть проблеми в тому що мені заблокували карточку в грі, на даний момент це все вирішується з СБУ Києва і в найближчій час мені її розблокують. В цей період поки була заблокована карточку я зловив котедж на сльоті і продав його за 30кк ( так як максимальна вартість 9кк продаж то вирішили 21кк передати через ЦР ).- це порахували як махінації.
Раніше подібної ситуації на сервері не було і я не знав що мені заборонено при блокуванні карти робити будь яку фінансову операцію
Також на зльоті котеджа нікого не було, і я не включав фрапс. Після чого ЗГА потребував відкат, якого в мене не було.
Як відомо я завжди граю чесно і сам же присікаю тіх людей які ловлять майно не чесно ( візьмемо в приклад ситуацію з багом Ріелторки ).
Я забов'язуюсь тепер завжди вести відкат ловлі майна і предоставляти адміністрації.
Прошу Вас переглянути питання щодо снятя блокування на момент вихода оновлення. Бо я дуже поважаю цю гру і хочу відчути весь кайф нового оновлення і зібрати BMW та новий скін з івенту. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):кчяу
- Дата походження:03.09 24