Відмовлено Помилування блокування для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сакура Мерссі

Поважний гравець
Реєстрування
17 Лис 2023
Дописи
254
Реакції
142
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора:Олег романович
  2. Особистий нікнейм: Сакура Мерссі
  3. Суть скарги:
  4. Доброго Шановний Сергій Коваленко, вчора трапилась прикра ситуація, мене заблокували за махінації.
    Суть проблеми в тому що мені заблокували карточку в грі, на даний момент це все вирішується з СБУ Києва і в найближчій час мені її розблокують. В цей період поки була заблокована карточку я зловив котедж на сльоті і продав його за 30кк ( так як максимальна вартість 9кк продаж то вирішили 21кк передати через ЦР ).- це порахували як махінації.
    Раніше подібної ситуації на сервері не було і я не знав що мені заборонено при блокуванні карти робити будь яку фінансову операцію
    Також на зльоті котеджа нікого не було, і я не включав фрапс. Після чого ЗГА потребував відкат, якого в мене не було.
    Як відомо я завжди граю чесно і сам же присікаю тіх людей які ловлять майно не чесно ( візьмемо в приклад ситуацію з багом Ріелторки ).
    Я забов'язуюсь тепер завжди вести відкат ловлі майна і предоставляти адміністрації.
    Прошу Вас переглянути питання щодо снятя блокування на момент вихода оновлення. Бо я дуже поважаю цю гру і хочу відчути весь кайф нового оновлення і зібрати BMW та новий скін з івенту.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):кчяу
  6. Дата походження:03.09 24

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, обговорювали ваше блокування в діскорд , та ви отримали від мене детальне пояснення стосовно причини вашого блокування. Відбувайте термін покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі