Оскаржено Помилуйте

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Русік Гард

Козак
Реєстрування
19 Чер 2024
Дописи
16
Реакції
8
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора:Дмитро Деймон
  2. Особистий нікнейм:Русік Меік
  3. Суть скарги:Шановна адміністраціє, Пишу це оскарження з надією, що мене буде почуто і що ситуація буде розглянута не лише з позиції порушення, а й з позиції людяності та розуміння контексту.
    Так, я справді написав у репорт: "чому ви всі такі де***и?" — і визнаю, що це було емоційне та недоречне висловлювання. На жаль, у момент написання я був розчарований, обурений і навіть трохи безпорадний. Гра мала перетворитися на приємне проведення часу, але склалося враження, що правила і логіка ігрового процесу були порушені, і це викликало у мене відповідну реакцію. Я не виправдовую себе — я пояснюю. Можливо, я вибрав не той спосіб донести свою думку. Проте суть мого повідомлення полягала у тому, що гравці (або деякі представники адміністрації) поводились у ситуації не зовсім коректно або ігнорували очевидні порушення. Коли ти намагаєшся грати чесно, дотримуватись РП, а натомість стикаєшся з упередженістю чи відвертою несправедливістю — важко зберігати спокій. Особливо, коли у відповідь чуєш тишу або бачиш байдужість. Я щиро шкодую, що допустив образливу форму звернення. Це була реакція на стресову ситуацію, а не усвідомлене бажання когось принизити. Я поважаю працю адміністрації, ба більше — я розумію, що це важко, нервово і часом невдячно. І саме тому прошу подивитися на ситуацію глибше — не лише як на порушення, а як на емоційний зрив, викликаний бажанням справедливості. Прошу не карати мене жорстко (якщо вже це сталося), а дати шанс виправитися. Обіцяю надалі дотримуватись правил подачі репортів, утримуватись від образ, навіть у складних ситуаціях, і більше фокусуватись на конструктиві. Дякую за увагу і сподіваюся на розуміння. З повагою, Русік Меік
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  5. Дата походження:11.04.12:06

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Сподіваємось, ви зробили висновки, і подібні ситуації не виникнуть. Ігровий акаунт розблоковано.
Оскаржено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі