Розглянуто Попрошу взяти на замітку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
928
Реакції
1,848
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Тонні Дніпровський
2. Нікнейм адміністратора: ЗГС/Слідкуючі неоф.
3. Суть скарги: Вітаю шановні, попрошу взяти на замітку, те що особа Ернест Наливайко неодноразово порушує правила проєкту, такі як 6.2.1, 6.1.1, і не отримує варн. Особисто я, писав за такі порушення 2 скарги на цьому тижні, наразі побачив третю скаргу на цю особу, так як, людина яка писала скаргу, не прикріпила подібні порушення, зроблю це я. Ось надаю наявні докази, де порушуються вище сказані правила. Тут порушення 6.2.1, Тут порушення 6.1.1, А тут свіжа скарга за порушенням 6.2.1, А тут за ДМ. В цілому чому я пишу таке прохання, бо вже була така особа як "Саша Александро", і відбувалось подібне, вбивав в зз нпу, писалися скарги, а він сидів по мінімальному, даже якщо видали варн, він його в той же день знімав, і тулив далі, адміністрація не дивиться таблицю покарань гравця, і він продовжує це робити, відчуваючи безнаказаність. Тому й пишеться данне прохання, надаються всі наявні скарги, та попрошу видати гравцеві покарання згідно правила 6.2.1, а саме за повторне порушення /warn. Данна скарга не містить звинувачельний характер, ця скарга виключно для замітки до адміністрації, про подібні порушення гравця.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Вище прикріплено.
5. Дата порушення: 22.01.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі