Розглянуто Поргабування в зз | R - 2824

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

максим_777

Козак
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
28
Реакції
5
Бали
8
  1. Ваш нікнейм: Максим Колінченко [94053]
    Знімок екрана 2026-07-01 031145.png
  2. Нікнейм порушника: Бодя Даймонд [108004],Кирюха Даймонд [108924]
  3. Суть скарги:
Стояв біля свого будинку та перекладав речі в квадроцикл. У цей момент до мене під'їхали двоє гравців і почали вимагати гроші. Я відмовився, після чого вони почали по мені давати урон . Одного з них я вбив,але інший закафав мене в кайданки та пограбував. До скарги додаю фото з першої ситуації, оскільки весь фрапс, на жаль, не записався. Після цього я попросив свою подругу допомогти мені зняти стяжки. Вона прийшла та звільнила мене, але приблизно через 5 хвилин,ці ж гравці знову повернулися. Вони почали конфліктувати з нами, після чого знову закафали мене та мою подругу в стяжки без причини.Цей момент, на жаль, також не потрапив на запис. На фрапсі чітко видно, як я та моя подруга стоїмо в стяжках.Також видно, що двоє нападників здійснювали пограбування, при цьому один із них був без маски, що є порушенням правил сервера. На мою думку, гравці порушили такі правила UG:
  • 3.3. Усі нападники повинні бути в масках. (Деморган 50 хвилин).
  • 3.4. Усі пограбування повинні проходити виключно за межами населених пунктів. (Деморган 60 хвилин).
  • 3.5. Кількість нападників має бути щонайменше втричі більшою за кількість жертв. (Деморган 80 хвилин).
  • 3.6. Перед пограбуванням необхідно озвучити свої наміри, попросити жертву притиснутися до узбіччя та дати можливість виконати вимоги. Лише у випадку ігнорування дозволяється відкривати вогонь по колесах після попередження (через 8 секунд). (Деморган 60–120 хвилин).
  • 3.7. Заборонено повторно грабувати одну й ту саму особу через короткий проміжок часу або порушувати правила встановлених сум. (Деморган 30–60 хвилин).
Також хочу звернути увагу, що під час обох пограбувань гравці практично не відігравали RP, що добре видно на наданих фото та відеозаписі. Після завершення пограбування мене та мою подругу посадили в автомобіль і повезли в невідомому напрямку. Згодом нас привезли на міст та вивели на верхню частину мосту, після чого завели в текстури та залишили там. Один із гравців поставив мене перед вибором: або я вибачаюся, або мене залишає нагорі мосту. Через це я буду змушений вийти з гри, після відлечу в деморган. Аналогічно інший гравець завів мою подругу на іншу сторону мосту та також залишив її там. Прошу адміністрацію запросити відеовідкати в обох гравців щодо обох епізодів пограбування, перевірити їхні дії та видати справедливе покарання відповідно до правил UG. Тайм-коди:
  • 00:02 — початок пограбування,почали вилучати речі.
  • 01:59 — мене посадили в автомобіль та повезли в невідомому напрямку.
  • 02:58 — витягнули з автомобіля та повели на міст.
  • 04:51 — ведуть на верх мосту (що, на мою думку, є NonRP) та ставлять ультиматум: або я вибачаюся, або мене залишають там.
  • 05:57 — мене запхали в текстури, залишили там та поїхали.
Мою подругу інший гравець аналогічним чином завів на іншу сторону мосту та також залишив у текстурах.
  1. Доказ порушення (скриншот/відео):
  1. Дата порушення: 01.07.2026

Aртем Судаков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
3,200
Реакції
1,214
Бали
253
У гравця 12 годин для надання відео-доказів

Aртем Судаков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
3,200
Реакції
1,214
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт:

Гравець Бодя Даймонд [108004] отримає покарання у вигляді Блокування на 5 днів
3.8.
Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 5 днів та конфіскація майна за пунктом 3.10

Гравець Кирюха Даймонд [108924] отримає покарання у вигляді Блокування на 5 днів
3.8.
Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 5 днів та конфіскація майна за пунктом 3.10

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі