Відмовлено Поруження працівників Державних організацій+ Зловживання службовим положенням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Сер 2025
Дописи
25
Реакції
6
Бали
6
1,Ваш нікнейм: Сірьога Шкарбан 220198
2. Нікнейм порушника:134747 Юра Задверняк, 214712 Максим Суббота, 240787 Максим Гичка, 240569 Саша Кабачок
3. Назва клану:-
4. Суть скарги: Банальна ситуація : правоохроні органи зупинили в незаконному місці , перекривши дорогу до з'їзду на обочину схиляючись на адмінастривне порушення : а саме, їзда без номерних знаків!!Перше: номерні знаки були чітко видно на відео, що підтверджує законність володіння мною тз. Друге: я повністю підкорилися наказам поліції, що свідчить про відсутність загрози чи опору. Третє: факт розстрілу моєї машини є перевищенням сили правоохоронних органів. Четверте: на відео чітко видно, що моя жінка, була на пасажирському сидінні, і вела відеофіксацію незаконних дій поліції, що підтверджує мою невинність в даному дійстві. Прошу, взяти до відома відеофіксацію моєї дружини , яка також постраждала від дій держслужбовців. Потребую моральної компенсації у грошовому еквіваленті з боку держави. Прохання адміністрації прийняти жорсткі міри згідно даного порушення.
Тайм коди: 1:37, 2:43, 3:19,-Номерні знаки 4:00- Затримання
5. Відеодоказ:
6. 06.07.2026.;

Останнє редагування:

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,305
Реакції
1,119
Бали
253
Вітаю.

Скарга не підлягає розгляду: 1.9.2. Скарга від 3-го лиця - це коли власник скарги прикріпив докази іншого гравця, або створює скаргу від імені іншого гравця, яким не являється.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі