Відмовлено Порушення Від Морган Азовський(478)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Тра 2024
Дописи
15
Реакції
2
Бали
8
  1. Нікнейм гравця:Морган Азовський (478)
  2. Особистий нікнейм: Саша Ружицький
  3. Суть скарги: Морган Азовський (478) та його напарник Владислав Бредфорд (212517) зупинили т.з Мотоцикл 2 рази, на наступний раз мене зупини витягли мене з машини (можете спитати їхній фрапс) я трішки відбижав та підійшов, мене вдарили тайзером та повезли в відділок. На моє запитання причина мого затримання ( 0.31 ) внятної відповіді не поступило, далі на (0.53) відповідь надішла але піся цієї відповіді я запитав наступне питання яка це стаття (0.55) відповіді не отримав. Далі я запитав яким нормативнив правом ви користуєтесь затримоючи мене, працівник сбу к. сказав звичайним, а ця відповідь не була правдивою. На моє запитання яким впровадженням користуєтесь відповіді так і не було (1.10) та на це запитання працівник просто посміявся а це вже не компетентність з сторони працівників сбу к. прошу провести бесіду а також надати догану (всі дужки після тексту це тайм коди, окрім ніків там вказане айді)
  4. Докази (скріншот/відео): тиць
  5. Дата порушення: 25.08.2025

Назарій Добрий

Шановний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
63
Реакції
35
Бали
23
Розглянувши повний відеодоказ, виношу вердикт:

Від працівників СБУ а саме від гравців Морган Азовський [478] та Владислав Бредфорд [212517] порушення не виявлено!

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі