Відмовлено Порушення Керівництва проекту | Для ВЛАСНИКА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Льоха Золото

✵ ✵ ✵Царь✵ ✵ ✵
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
336
Реакції
1,270
Бали
5
1. Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін, Тоні Хоффман!
2. Особистий нікнейм: Тарік Бухгалтер
3. Суть скарги: Доброго вечера, мене занесли в ЧСП хочу узнати причину бану але ніхто не може пояснити причину. Коли видали бан я написав Владиславу Савочкіну після чого він мені в голосовому сказав що мене забанив ГА [Ярослав Ребальченко] та повідомив що всі докази надасть він, коли я звязався з ГА мені толком нічого не пояснив, сказав писати скаргу на форум. Після того як я написав скаргу її видалили Скарга 1, після чого я написав ГА він сказав що не потрібно писати нову та Керівництво побаче . Потім Керівник написав що не за формою, я написав ГА та він сказав що не знає що з скаргой та щоб я писав нову . Потім Тоні Хоффман відповів що забанили за махінації але які ніхто не може пояснити! ( Якщо буде питання з ЧСП до бану з колишнім Керівником який мене тоді заносив ми домовились, я дуже багато багів йому розказав та він зняв ЧСП та онулив акаунт. Ще була Амністія )

Прошу віднестися справедливо до цієї скарги

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420
3. Суть скарги: Доброго вечера, мене занесли в ЧСП хочу узнати причину бану але ніхто не може пояснити причину. Коли видали бан я написав Владиславу Савочкіну після чого він мені в голосовому сказав що мене забанив ГА [Ярослав Ребальченко] та повідомив що всі докази надасть він, коли я звязався з ГА мені толком нічого не пояснив, сказав писати скаргу на форум. Після того як я написав скаргу її видалили Скарга 1, після чого я написав ГА він сказав що не потрібно писати нову та Керівництво побаче . Потім Керівник написав що не за формою, я написав ГА та він сказав що не знає що з скаргой та щоб я писав нову . Потім Тоні Хоффман відповів що забанили за махінації але які ніхто не може пояснити! ( Якщо буде питання з ЧСП до бану з колишнім Керівником який мене тоді заносив ми домовились, я дуже багато багів йому розказав та він зняв ЧСП та онулив акаунт. Ще була Амністія )

Доброї ночі, шановний гравець! Очікуємо від керівника докази ваших порушень.

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420

Доброї ночі, шановний гравець! Вашу скаргу було повністю розглянуто та винесено вердикт:
- Покарання видано правильно.

Старша адміністрація надала докази: використання читів, багоюз, обман адміністрації, махінації з ігровою валютою, махінації з ігровими акаунтами інших гравців, образи адміністрації.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі