1. Ухід від РП - яка там була РП ситуація ?
Ви під'їхали дізнатись за що ваш соклановець отримав jail - я вам дав відповідь, до чого тут взагалі РП ситуація?
можливо ви мали на увазі нонРП ситуацію?
2. Расизм, - ?
Расизм — політична ідеологія, що стверджує вищість одних рас чи етносів над іншими та упередження й дискримінація, пов'язані з такою вірою.
3. Субординація - ?
вид службових відносин, що передбачає підпорядкування для нижчої за рангом (посадою, званням) службової особи виконання рішень.
Ви в клані, до чого тут субординація?
4. Використовує адмін командами (Ютуберка), відкидає за стрімснайп, хоча люди його 1 раз бачать - Докази?
Даний гравець вже 2 раз зриває трансляцію своїми скандалами, перший раз це було того тижня від підїхав до мене і почав ДМ-ими за що отримав /jail, далі почав викликати всіх адміністраторів в репорт і тд, я попросив що давайте після прямого ефіру розберемось або найкраще пишіть на мене скаргу на форум, він почав скандалити що вже хоче розібратись і тд, я попросив адміністраторів які ще там були зайти на трансляцію, я показав докази, вони підтвердили що все правильно.
Вчора ситуація його соклановець їздив за мною, за що отримав /jail за стрімснайп на 15 хвилин, як і десь приблизно чоловік 20 з вчорашньої трансляції (онлайн був під 500 тому дуже багато перешкод було). Ви я так розумію теж на мою трансляцію зайшли щоб мене знайти в грі? і влаштувати скандал, що ви вже і тут хочете розібратись в ситуації, на що вам була відповідь - пишіть скаргу на форум, але ви хотіли поговорити вже, я пішв вам на зустріч, призупинив трансляцію і передивився докази, на мою думку я видав покарання вірно, якщо ви з цим незгодні то хай цей гравень напише на мене скаргу я прикріплю докази.