Брайтон Нокс
Шановний гравець
- Реєстрування
- 4 Лют 2024
- Дописи
- 62
- Реакції
- 38
- Бали
- 23
- Нікнейм гравця:Александр Залужний, Владислав Остапчук.
- Особистий нікнейм:Максим Лінкс
- Суть скарги: Я підійшов до території де були ці поліцейські котрі стояли на дорозі, їм була загроза життю та по законувони не могли там стояти. Далі я побачив що водного форма "сержанта" а в іншого "капрал". Вони не мають права іхати в патруль також коли я почав казати статтю 10.7.
- Стаття 10. Поліцейський зобов’язаний
1) Неухильно дотримуватись законності та діяти згідно чинного законодавства.
2) Професійно виконувати свої службові обов’язки відповідно до вимог затверджених законом.
3) Поважати і не порушувати прав і свобод людини.
4) Надавати невідкладну домедичну допомогу особам, які постраждали внаслідок якихсь подій, а також особам, які опинилися в безпорадному стані або стані, небезпечному для їхнього життя чи здоров’я.
5) Мати докази своїх дій, які він виконує під час виконання службових обов’язків.
6) Інформувати керівництво про обставини, щодо звільнення зі служби в поліції або зняття з певної посади.
7) Поліцейський звертаючись до громадянина зобов’язаний представитись по формі, назвати свою посаду, звання, ім’я та прізвище та якщо громадянин потребує, надати йому для перевірки своє службове посвідчення.
Далі вони поочали мене обвинувачувати у непідкорюванні хотя його не було.
0:20 - 2:05 - Починю питати посвічення, та вони не виконують статтю.
3:00 - 3:45 - Обвинувчує мене о 1.8 Непідкорення (≈15 хв ІТТ). Також далі мене обізвав "Ніщій".
4. Докази (скріншот/відео):Порушення
5.Дата порушення: 24.07.2024.
Останнє редагування: