Схвалено Порушення НПУ Д

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
240
Реакції
69
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: 2756, 20235
  2. Особистий нікнейм: 9450
  3. Суть скарги: Зупинили два працівника НПУ Д по причині порушення ПДР, я в них попросив відео фіксацію данного порушення вони відмовились показувати, далі вони кажуть щоб я надав паспорт для встановлення особи, я їх запитую. ,, Надайте пункт кримінального кодексу України на передавання паспорту,, Я в них запитую надайте тоді пункт вашого загального статуту НПУ Д на передавання паспорту працівнику НПУ Д, також проморозились, також від лиця капрала він мені говорить що він не може зі мною розібратися в данной ситуації ,,Отже а для чого ти вступав в держ структуру,, Також зі сторони Капралу немає рп процессу а саме коли його співпрацівник написав в ігоровий чат чи він його чує, і він каже що його співпрацвник ,, Написав,, Чи ви його чуєте. Також зі сторони Молодшого Лейтенанта говоре він мені ,,Що мене погано чутно,, Отже як говориться не знаня статуту не звільняє тебе від повідальності. Прошу передати це Генералу чи заступникам його щоб трішки підучили їх правилам статуту, і за що такі звання їм видавати якщо не можуть сказати підставу на передавання паспорту!!!
  4. Докази (скріншот/відео):
    (Тайм коди):( 1:00, 1:56, 3:52, 4:01, 4:17, 5:18, 5:59, 6:27, 6:37.
  5. Дата порушення: 25.12.2024

Олександр Соколов

Подільський Край
Реєстрування
18 Тра 2024
Дописи
580
Реакції
158
Бали
103
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт.
Питання яка стаття ККУ твердить передачі паспорта у цьому випадку є зовсім недоречним. Проте працівники, отримають попередження, а також буде проведена сувора бесіда.
Це дозволить уникнути подібних помилок у майбутньому та забезпечити правильне виконання їхніх обов'язків.
Вибачаємось за складену ситуацію!
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі