В очікуванні Порушення НПУ одиночний патруль + ДБ

Джейсон Тихий

Лейтенант СБУ | Чорноморський Край
Реєстрування
20 Кві 2026
Дописи
47
Реакції
19
Бали
13
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила:Іван Мерс 2695
2. Ваш нікнейм та ID:Джейсон Тихий 5123
3. Фракція, в якій знаходиться гравець:НПУ
4. Суть скарги:дб + патруль сам він 5 по скіну патруль самому в будь який час можна з 8
5. Докази порушення (скріншот/відео):тик
6. Дата та тайм-код порушення:15.09.2026

Іван Мерс

Новий гравець
Реєстрування
25 Сер 2026
Дописи
7
Реакції
2
Бали
5
Шановний Джейсон Тихий,
Хочу зазначити, що сам факт перебування працівника поліції в службовому автомобілі без напарника не означає автоматично, що він перебуває у складі патрульного екіпажу або здійснює патрулювання.

У даній ситуації я вас не зупиняв та не висував вимог щодо зупинки чи пред’явлення документів. Ви самостійно звернули увагу на мій автомобіль та почали провокувати ситуацію, при цьому навіть не поцікавившись, де знаходиться мій напарник.

Варто враховувати, що відсутність напарника поруч може мати різні причини. Наприклад, він міг бути поранений, затриманий або навіть убитий під час виконання службових обов’язків. Тому робити висновок про порушення лише на підставі того, що працівник перебуває в автомобілі один, є безпідставним.

Також звертаю увагу, що ви самі є державним службовцем, тому повинні розуміти необхідність дотримання субординації, коректної поведінки та недопущення провокацій щодо інших працівників державних структур.

Вважаю, що у даній ситуації з вашого боку мала місце саме провокація, оскільки замість з’ясування обставин ви зробили передчасні висновки та почали висувати претензії, не маючи для цього достатніх підстав.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі